User Tag List

Sayfa 1/10 123 ... SonSon
185 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: gsi vs rs

RED DEVIL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

gsi vs rs

94 gsi kullanan arkadaşlar aracı alma yönunde ilerliorum bütcem rs e izin vermedi.. aralarında dağlar kadar fark varmı..bütce zorlanmalımı değermi.. temiz bulun diceksnz elbette uğrasıcaz bulmak içn... bide 1.8 rsi var kullanmasam inanmazdım gidişine cidden güzel fekat kçk..
    MADEM DİZELSİN,CHİP LE ÜZERSİN

CHEVROLET CRUZE 2.0 DİESEL 177 HP 385 nM (RACECHİP)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    GSI derim ben. Temiz ve düzgün yüklenmiş bir GSI gerçekten çok iyi yürür. Yürürü ve motoru gerçekten sağlamdır. Aradaki fark ne kadar bilmiyorum ama 4 bin lira ise direk GSI al 4 bin lira harca uçak olsun.
    IN BOOST WE TRUST

F4R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 hafta önce rs aldım. zaten uzun zamandır hayalini kurduğum bir arabaydı. çok çok memnunum. aralarında 3-4 lira fark vardır. ama emin ol bu fark donanım ve modelden geliyor. astra alıcaksan bi kere sfi alıcaksın ve buda en yüksek 95 model felan olucak. rs ise 2000 den başlıyor. deri koltuk, yol bilgisayarı, 4 airbag felan geröekten gayet güzel donanımı var. bence bu kadar yenilik ve donanıma göre aradaki fark fazla değil. ayrıca rs in temizini bence daha kolay bulursun. performans olaraksa sfi kullanmadım ama rs den iyi olacağını sanmıyorum eşit şartlarda. bence kas kendini. biraz daha bekle. almak istediğini al, almış olmaz için alma. ben 3 sene hayalini kurdum. para ayarlayamadım. sonra para ayarladım ama temizini bulmak için 3-4 ay bekledim. sabret emin ol istediğin gibi birtane bulursun...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    GSI 94 e kadar alacaksın. 2 airbag ve yol bilgisayarı zaten mevcut. Bazı arabalar deri bazıları değil. O şansına kalmış. Stockta RS geçer doğrudur ama yükleyince GSI RS i geçer. Bi de alman her zaman daha sağlamdır. Bir Megane RS kullanıcısı olarak söylüyorum bunu.
    IN BOOST WE TRUST

PPR engineering - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gsi alıp ufak dokunuşler la çok canlı bir araç olur..
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

EMG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Epicurus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 hafta önce rs aldım. zaten uzun zamandır hayalini kurduğum bir arabaydı. çok çok memnunum. aralarında 3-4 lira fark vardır. ama emin ol bu fark donanım ve modelden geliyor. astra alıcaksan bi kere sfi alıcaksın ve buda en yüksek 95 model felan olucak. rs ise 2000 den başlıyor. deri koltuk, yol bilgisayarı, 4 airbag felan geröekten gayet güzel donanımı var. bence bu kadar yenilik ve donanıma göre aradaki fark fazla değil. ayrıca rs in temizini bence daha kolay bulursun. performans olaraksa sfi kullanmadım ama rs den iyi olacağını sanmıyorum eşit şartlarda. bence kas kendini. biraz daha bekle. almak istediğini al, almış olmaz için alma. ben 3 sene hayalini kurdum. para ayarlayamadım. sonra para ayarladım ama temizini bulmak için 3-4 ay bekledim. sabret emin ol istediğin gibi birtane bulursun...
    astra gsi donanımını bilmiyorsun sanırım

airbag
    sunroof
    klima
    yol bilgisayarı
    anti patinaj
    recaro koltuk
    ısıtmalı ayna
    abs vs..

motor olarak bakarsak gsi motorunun daha önde olduğunu herkes kabul eder sanırım

bence düzgün bir gsi alıp ufak tefek paralarla hızlandırabilrsin daha keyifli olur

kadir jdm civic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence de gsı rs alıcaksın ilk biniceksın ooo süper sonra denemelere başlarsın muhakkak geçilceksin diger rslere başlıyacaksın şu takayım bunu yapayım daha iyi gitsin diye rs ın üzerine gene 2 3 bın harcarsın kesın yanı

gsı alırsan chipiydi egzantrik ti egzosuydu çok fazla paran gitmez daha küçük paralara gsı dahada iyi gider daha mutlu olursun he bi typer kafa tutamazsın ama senı tatmın eder tabi olurda az paralara temız gsı bulursan ozaman typer bile tokatlarsın o konuda da opelımden mustafa usta sana yardımcı olur kadett gsıları modifiye eden ustamız
    MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ

F4R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EMG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    astra gsi donanımını bilmiyorsun sanırım

airbag
    sunroof
    klima
    yol bilgisayarı
    anti patinaj
    recaro koltuk
    ısıtmalı ayna
    abs vs..

motor olarak bakarsak gsi motorunun daha önde olduğunu herkes kabul eder sanırım

bence düzgün bir gsi alıp ufak tefek paralarla hızlandırabilrsin daha keyifli olur
    açıkcası bilmiyorum gsi ların donanımını. binmedim de kullanmadım da. eminim güzeldir, iyidir, performanslıdır. adını çok duyduğum bir araba zaten. aslında haklısın karşılaştırma yapmak için kesinlikle 2 sinede binmiş, kullanmış birine sormak lazım.

iskbjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    clio rs bence.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    reanultta sağlam ülkemiz koşullarında r12 ve torosların ne kadar sağlam olduğunu herkes bilir zaten..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Reno 12 yi baz alarakmı Rs alalım yani
    40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)

Ultraleggera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeni yenidir die düşünme sakın ne varsa eskide var düzgün bi GSİ senin derdine devaa olur emin ol Kesinlikle zevk meselesidir GSİ hem daha yakışıklı hemde daha donanımlı bi araç. Ayrıca bilgilendirmiş olayım 93 94 GSİ lerde 2 Airbag modeli yok tek airbag oda opsiyonel şansına kalmış bişi hem sunrooflu hem airbaglı hem far fiskiyeli bulursan zaten bide düzgünse Keyfine değme Yol tutuşu ve fren olarak fazla bişey bekleme sonuçda 92 üretimi bi araç o zamanın şartlarının en iiisi ama seni şuan tatmin etmeye bilir ama güzel bi yay+amortisörle gayet keyfli oluyor fren mesafenide alışınca ona göre ayarlarsın bi sıkntı olmaz yada güçlendirirsin.
    MGN TypeR.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı YavuzNaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Reno 12 yi baz alarakmı Rs alalım yani
    alman arabaları evet sağlam ama renolarından sağlam olduğunu çok iyi biliyoruz onu demek istedim.. clioda sağlamdır.. bazı arkadaşlar alman arabaları sağlam demiş.. sadece almanlardan sağlamlar çıkmıyor konuyu baştan okursan ne demek istediğimi anlarsın..

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence hangisine tav olursa o daha iyidir
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

KA®ANLIK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Performans - RS

Geri kalan herşeyde GSI
    Loading...

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    he ayrıca ben zamanında gsi çok araştırdım. ucuz olupta doru düzgün temiz astra gsi yok. temizleride pahalı. zamanında 10 15 araç bakıp alayına az küfür etmemiştim. telefonda şöle iyi böle iyi dediler hep cacık cıktı. 1 tane temiz buldum o da zaten clio rsden pahalıydı.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gsi iyidir hoşturda rs le mukayese bile etmem

SEÇKİN172 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hangisi bence duruşu hoşuna gittiyse onu alın derim ben . Arabanın dışı hoşuna gittimi inasının içinide rahat rahat yapar. ama tabi rs diorummmmmm

necoone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RED DEVIL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    94 gsi kullanan arkadaşlar aracı alma yönunde ilerliorum bütcem rs e izin vermedi.. aralarında dağlar kadar fark varmı..bütce zorlanmalımı değermi.. temiz bulun diceksnz elbette uğrasıcaz bulmak içn... bide 1.8 rsi var kullanmasam inanmazdım gidişine cidden güzel fekat kçk..
    1.8 rsi gidişiyle gsi nin gidişi çok farklı

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)