arkadaşlar yağmurlu havalarda v2 ile motora su çekme sorunu yaşarmıyım
malesef![]()
Direksiyonda eşek varsa, motor kaputunun içinde kaç beygir olduğunun hiç bir önemi yoktur. SÜRÜCÜ:
suya bağlı![]()
malesef filtreyi ıslatabilirsin. En güzeli bir short ram bir CAI sahibi olmak, yaz-kış değiştirir kullanırsın rahat edersin.
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
V2 de büyük risk tabiki
yanlız filtrenin kirlenmemesini istiyosan sök
ıslanmış filtreden pek hayır bekleme
ya iyi de neden bitane short ram alıp ucuna da bir filtre takmıyorsun kışın,
maliyeti ne kadar ki uygun kitler mevcut zaten sadece birkaç ay idare edersin sonra yine v2 ye geçersin, vti kullanıyorsun pimaşla bilmemne ile ne işin var yapmayın böyle...
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
bu ürün tr de yokmus
bunun yerine aem in ürettıgı filitreye kapatılan bir ürün cıkmıs
bilginize siparis verdim
Bypass kullanmak motor için iyide filtre yine kirlenecek ve kullanışsız hale gelecek .. en güzeli short ramhele ki izmirde yağmur yağdığında oluşan göletleri düşününce koruyucu bile kurtarmayabilir..
v2 ile motora zara verecek kadar su çekmeniz için su birikintisinin içinde durup fitrenin ucunun sizinde dip gaz yapmanız lazım o anda...
o kadar da kolay değil sadece sıçramayla su çekmez motoru kıracak kadar
bende de cai var henuz sökmedim ama yagmurlu havada max3bin devir ceviririm short dönmek en güzeli
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
aemden filitre ıcın pre-filter aldım
lınktekı urun
takıcam onu
su almasını engelleyen bır urun
AEM Releases Six DryFlow Pre-Filter Wraps
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)