Selam, yaklaşık 1 aydır araba arayışı içerisindeyim.
e36 3.28cabrio ile çıktık yola o olmuşken bu olsun diye diye şu anki konuma geldim.
65.000 lira üst limitim var..
Nitroyu ailem seviyor, sadece dış görünüşünden dolayı ve jeep olmasından dolayı.
Ama bu araçların hiç tutmadığını biliyorum,araştıyorum 2 gündürinternette pek olumlu yoruma raslamadım,gerek motor gücü gerek malzeme kalitesi gerek 2. eli sıkıntılı bir araç sanırım (+ aracın arkadası fioronodan farksız (= ) ailem nitronun kötü yanları konusunda pek inanmak istemediği için bana sizin yazılarınızı okutturmayı düşünüyorum araçla ilgili.
308cc konusu ise hiç aklımda yoktu rcz bakmıştım, ama aracın arka koltukları yok gibi yani aracın sahibide söyledi arka koltukta 4 kisi biraz zor kullanılır bu araç keyif arabası diye, ailem kesinlikle karşı duruyor rcz ye. Benimde aklıma 308cc ler geldi fiyatlara baktım limitim içinde kalıyor, yakından görmedim ama aracın arka koltukları rcz gibimi yoksa haftada 1-2 gün ailecek binip gezilebilicek gibimidir ? Arkaya oturcak iki insanda 50 kilo bu arada
Bunun dışında aracın 2. eli,performansı yakıt tüketimi verilen parayı hakediyor mu ?
e46 3.30ci konusu gönlümde yatan arabaama temizini bulmak sanırım biraz zor.. Çok pimpirikleniyorum 3 serisi hacimli motor olunca üç aşşağı 5 yukarı kullanıcısı sakin kullanmak için almış olmuyor.. Ve aracın 2. eli konusunda hiç bilgim yok, aldıktan sonra elimde kalma durumu uzun süre satamama durumu olur mu, yakıtı ne durumda? Sakin kullanımda e46 3.20ci ile çok fark olmadığını okuyorum, babam 1-2 arkadaşına sormuş birisi 80kuruş yaktığını söylemiş (güzel sallamış dedim ama?) diğeride çok seri araç çok yakar vs.vs. diyince biraz sorun yaşadım bu araçla ilgili anlıycağınız, babam aracı gözünde fazla büyüttü ferrari gibi geliyor herhalde seriliğinden korkuyomuş konuşması bu yönde. Ama dediğim gibi gönlümde yatan araç bu.. En çok bununla ilgili performans yakıt 2.el piyasası ve piyasadaki temiz 3.30larla ilgili yardım bekliyorum
Ve son anda çıkan range rover..
65.000 nitroya verene kadar range roverlara bakayım dedim sahibindende 60.000-70.000 diye arattığımda 20 tane araç çıktı karşıma.
Araç hakkında bilgim sıfır, 2. el piyasası -yakıtı - gidişi - parçası bakımı kronik sorunları vs.vs. eğer sıkıntısız bir araçsa nitrodansa gözüm kapalı tercih ederim range roverı.. Bu fiyat aralığındaki rangeler 2001-2004 model arası değişiyor ve 115.000km den 220.000 km ye bir aralığı var... Range konusu henüz düşünme aşamasında eğer olumlu yorumlar gelirse sizlerden araştırıp 1-2 araca baktırmayı düşünüyorum..
Veee ROCCO da katıldı kararsızlık listesine :
Sitede bir çok rocco kullanıcısı var sanırım onların yorumlarını özellikle bekliyorum
Lütfen yardımlarınızı esirgemeyin bende aracıma allahın izniyle kavuşayım artık![]()