User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
34 sonuçtan 20 ile 34 arası

Konu: Tavsiye 308cc/3.30ci/Nitro/RangeRover

EdgeVII
    Misafir
    Böyle performans aradığımdan dolayı orda burda gazlıyan biri sanmayın roll meraklısı bile değilim sadece boş yolda kendi başıma öyle 1-2 hızlanma yapmayı severim lakin altımdaki arabanın güçlü seri olmasını istiyorum açıkcası basmasam bile ve en önemliside ses,sesi güzel cıkıcak aracın ama hava filtresiyle değil anlamışsınızdır beni
    Chipli düşünmedim performansını çünkü bocaya chip takip 230hp yapılıyor yine arada fark kapanmıcak, ama dediğim gibi boca-rocco arasında duygusal olarakta bir fark var küçümsenmicek kadar hemde aynı dolulukta 2. el araçta 10-15bin rahat oynuyor yanılmıyorsam.

Her gördüğümde dönüp baktığım dış ve iç tasarımını sevdiğim bir araç rocco,ama sayıları oldukça arttı sürekli rocco görebiliyoruz ama boca görmek biraz zor. Sakın yanlış anlama roccoyu aslakötülemiyorum ama biraz özel geliyor bana boca /10-15bin liralık farkında özelliği var haha çingene spec oldum iyice/ tabi iki aracıda test edicem şu an sadece veriler-resimler ve fiyat aralığı olarak konuşabiliyorum.
    Bakalım Allah hangi aracı kısmet edicek.

EdgeVII
    Misafir
    7-8 yasında 100.000lerde bir nebze düşünebilirdim ama konu 3.30ci 2001 model olunca min. 150.000km 12 yaşında ve geçmişi arabaların az çok belli,yanlama,redline,sıfır çizme vs. olunca 50.000 gömmek yememeye basladi acıkcası mantık devreye girince.
    Kapora vermeye kadar gelmiştim bende bmw konusunda kaç galerinin kapıdan döndüm ettim.

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bekara karı boşamak kolay demişler
    mantık çerçevesinde BMW 330 almak biraz cesaret ister saatli bomba olabilir çok temizde olabilir ama hepsi yüksek ihtimal dahilinde ne olacağı belli olmaz
    nihayetinde 10 yaşından fazla bir araç niyeti var dezavantajlarını iyi belirlemek lazım

308 CC ye gelince muzzam bir abartı söz konusu yorumlarda
    arka koltuğu cabrio araç sınıflarında bir ebata sahip extra dar falan değil yok öyle bişey
    donanımı görünümü ile gayet başarılı araçtır ama performans beklentisinden uzaktır
    donanım listesi çok kabaraktır mesela navigasyon jbl boyun üflemeli elektrikli deri koltukları gibi üst düzey donanımları vardır ama;
    işte aması biraz güçlü olsun diyorsanız tercih sebebi olmamalı gayet başarılı gezinti ve keyif aracıdır nokta..
    Rocco tavsiye edesim gelmiyor nedenlerini açıklamışsınız biraz yüzü eskimeye başladı yavaştan belkide etrafta çok gördüğümüzden olabilir
    Boca iyi bir araçtır ama sadece dashboard başarısızlığı sebebiyle seçmeyebilirdim ben..

mrtysn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Boca rocconun yanina Mcs de aday olabilir mi ? Rocco ile mini arasinda kalirdim ben sahsen
    Don't believe everything you hear,
    Real eyes, realize. real lies.
    2Pac Shakur

EdgeVII
    Misafir
    Mini sahipleri darılmasın ama alıcağım son arabadır kendileri
    Tabi bazı insanlara görede boca alıncak son arabadır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Belki biraz daha alakasız olacak ama 70000 TL ye sıfır Tiguan alabilirsiniz , 1.4 TSI ?

EdgeVII
    Misafir
    Çok fazla alakasız oldu okumadım saydım mesajı

siR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    leon a bin " 0 "
    Anıl Atabey

EdgeVII
    Misafir
    Sanırım önceki mesajları okumadınız, çevrede çok fazla var diye roccoyu leona benzetmiştim
    Ayrıca leonun tasarımını beğenmiyorum Boca ve Rocco hakkın yorum alabilirsem sevinirim.

redbaron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yeni model bir arac istiyorsan rocco al, gosterisli yazın havalı full donanımlı ve farklı bir arac istiyorsan 308cc al, ama madem limit yükselmis ve 330 düsünüyordun ve keyif arabası olacak bence git e46 m3 al

EdgeVII
    Misafir
    Bocanegra almaya karar verdim yeterki su baktırcağım araçlar sorunsuz cıksın e46 m3 bundan sonra olur herhalde , hoş onunda ikinci eline güvenemem yine farklı bir araç alırım herhalde ama olsun

C2VTS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi daha önceden dediğim gibi 3.30ci çok yakan bir araba değil 12-13 litre arası şehir içi ve öyle yavaşda giderek yapılan bir oran değil arada sıkıştırıyorduk arada sakin gidiyorduk eğer istrseniz pm den yardımcı olmaya çalışırım size ..
    İnstagram : onebimmerstory

EdgeVII
    Misafir
    Sorun yakıt vs. değil 3.30 konusunda, baktım 40bin e temizi yok, 45-50lere çıksak bile temiz araçlar varmı orası sıkıntılı, aldıktan sonra süpriz bombalar patlatma riski vs. vazgeçtim bocanegra kervanına katılıcam inşallah, 3.30gibi yürütülür zaten boca çok rahat

C2VTS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EdgeVII Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sorun yakıt vs. değil 3.30 konusunda, baktım 40bin e temizi yok, 45-50lere çıksak bile temiz araçlar varmı orası sıkıntılı, aldıktan sonra süpriz bombalar patlatma riski vs. vazgeçtim bocanegra kervanına katılıcam inşallah, 3.30gibi yürütülür zaten boca çok rahat
    Karar vermenize sevindim ama ben size bir şey söylemek isterim abi 3.30 un sesi olsun gidişi olsun görünüşü olsun çok güzel bizimde bmw'miz yok şuan bin pişmanız sattığımıza belki modeli düşük kilometresi çok bulmasıda zor ama verdiği keyif inanılmaz .Olsun genede hayırlı olsun bu arada 50 civarına temiz 3.30ci bulunur gibi geliyor bana
    İnstagram : onebimmerstory

EdgeVII
    Misafir
    İşte 50 civarına bulunsada 50lirayı 11-12 yaşa gömmek düşündürüyor beni, bmw nin tadına daha önce baktım birde allahın izniyle yeni nesil 1.4tdi çift turbolu dsg 7ilerinin tadına bakalim 1100kg de 230hp ler falan

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)