arkadaşlar 80 bin tl butçe ile dizel otomatik ne alınabilir? motor 2.0 da olabilir.
508 i inceledik onun dışında neler olabilir sizce?
arkadaşlar 80 bin tl butçe ile dizel otomatik ne alınabilir? motor 2.0 da olabilir.
508 i inceledik onun dışında neler olabilir sizce?
e90 3.20 d olabilir 2008-09 veya sıfır isteniyorsa highline golf olabilir.
Daha mantıklı bir araç gelmedi aklıma.
araç sıfır olacak, söylemeyi unuttum. sadecebmw filanın ikinci eli olabilir ama onlarda da umut yok malesef. 2010 una zaten para yetmiyorda 2009 ları da çok km li.
jetta düşündük, ona 1 sene sonraya sıra veriyorlar. ikinci eli de sıfırdan pahalı biliyorsunuzdur.
ya 2011 model 160 lık insignia edition, ya 508 1.6 allure mi neydi o donanımlısı geliyor akla. başka ne araç olabilir acaba?
E90 320 d iyi seçenek
C5 bencede cok guzel araba 1.6hdi sini kullandim cok begenmistim hem genis hemde konforlu hem donanimli guzel bi secenek bence
Bir kullanıcı olarak yorumlayacak olursam ben c5 ten memnunum.Kullandığım araç 1.6 hdi düz vites.Eğer otomatik alacaksanız 2.0 hdi 164 hp lik olanını almanızı tavsiye ederim.Acayip konforlu bir araba , donanım deseniz , sunroof , bluetooth , 18'jant , ön park sensörü vb var.Performansındanda gayet memnunum , bu sene en iyi dizel motor ödülünü aldı 112 hp manuel vites.Araç henüz rodaj aşamasında olmasına rağmen uzun yolda 4.5-5 , şehir içi normal kullanımla 6 litre agesif kullanımla 7-7.5 lt arası yakıyor.Ben c5 i öneririm şahsen ama 508 ede göz atmakta fayda var , oda alınası bir araç...
peki bu seçenekleri elediniz mi?passat comfortline 1.6 tdı 105 hp 74.000tl
mondeo 1.6 tdcı 115 hp selective 82.000 tl.
hayırlısı olsun..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)