508 zaten benzinlisi dizel gibi yaktığı kanıtlanmış bir araç.o yüzden benzinli olmadıkça 508 düşünmezdim.şahsen o paralara kesinlikle bmw veya mercedes düşünürdüm.
508 zaten benzinlisi dizel gibi yaktığı kanıtlanmış bir araç.o yüzden benzinli olmadıkça 508 düşünmezdim.şahsen o paralara kesinlikle bmw veya mercedes düşünürdüm.
320 KASA DEGISTIRcek hemde konforu cok sevenlere yetersiz gelebilir ic mekanda oyle',
a4 tavsiye ederim tabi beklentilerde onemli..
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
75-80 civarında mondeo selective en dolu versiyonudur arkadasım daha yeni aldı 1.6d 115 hp sunroof hariç aklına gelebilecek her özellik var kasa kaldırmama gibi bir durumda söz konusu yok uçup kaçmıyo ama gayet yeterli motoruda
edittomatik kısmını atlamışım
![]()
1881 - 193∞
latitude tavsiye ederim ranault bu araçta çığır açmış kaliteli ve donanımlı dizel motoru yakıt konusunda kendini kanıtlamış
arkadaşlar herkese teşekkurler. şu an için 3.18 dizeller kafama çok yattı. fiyat olarak uygunlar. passatın dizel otomatikleri çok pahalı. 100 e yakın galiba. ikinci elde istemiyoruz,kasa filan değiştiği için.sıfır araçlar içinde 80 binden düşük fiyatlı sadece 2011 model insignia cdti 160 var. 2012 istersen o da 80 uzeri oluyor. latitudelar da dediğim gibi çok pahalı. 3.18 dizele bakacağız.
insignia ile test sürüşü yapacağız, sonra da 508 le arasındaki farka bakacağız. kafamıza hangisi yatarsa onu almayı düşünüyoruz.. yorum yazanların eline sağlık..
latitude 1.5 dci 110 ps manuel...508'dende kaliteli c5'ten dahada kaliteli mükkemmel 1 uzun yol aracıdır
bizi geçecek bişeyler al bence abi :P
dizel insignia bakabilirsiniz
Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)