ufak bi hata ama gözüme takıldı, söylemeden geçmek istemedim, abonelik eklendikten sonra "tarayıcınız otamatik yönlendirmeyi desteklemiyorsa..." diye bir link var, sanırım demek istediğimi anladınız :)
Printable View
ufak bi hata ama gözüme takıldı, söylemeden geçmek istemedim, abonelik eklendikten sonra "tarayıcınız otamatik yönlendirmeyi desteklemiyorsa..." diye bir link var, sanırım demek istediğimi anladınız :)
Gözüme takıldı bu belki gözden kaçmıştır diye yazayım. " Car Restorasyon " Car Restarasyon değilde Araç, Otomobil vb yazılsa daha iyi olur sanki veya Restoration olarak değiştirsek daha düzgün olur diye düşünmekteyim. :)
Diğer konu kilitlendiği için burda belirtmek istedim.
Olabildiğince Türkçe sözcükler kullansak fena mı olur ? :)
Mesajların sağ tarafında beğendim beğenmedim tuşu var ama bazı mesajlarda var bazılarında yok. En azından ben öyle görüyorum. Sorun benim bağlantıda mı yoksa siteden mi?
forumdaki abonelikler bölümü sanırım kapalı orayı açsanız süper olucak.. bazı forumlarda o kısım açık orda en son yazdığınız konular oluyor ve biri ceap yazdımı o konu en üst sıraya çıkıyor böylece yazdığınız konuları rahat takip edebiliyorsunuz..
bu mesaj beğenme zımbırtısını nerden şeyapıyoruz ? bulamadım ben ?
"Car Restorasyon"
Başlığı ya Türkçe olsun ya da İngilizce.
beğen tuşu tüm temalarda aktif değil. Sadece new age vz1 de çalışıyor.
beğenme butonu safaride veya macbookda yok
Forum ana sayfasında ki Atatürk resmi süper olmuş, ellerinize sağlık.
Banner çok güzel olmuş, düşünülmüş.
Ellerinize sağlık.
Ellerinize saglik Ataturk'un resmi harika olmus :icon_tup:
araçlarınız bölümü bende mi görünmüyor acaba
Güncel haberler konusu kaldırılmasa iyiydi aslında seviyeli de bir sohbet vardı
android chrome da mobil sürümde yeni mesajlara tıklayamıyorum. bir kaç farklı cihazda denedim ama hep aynısı oldu. başka bu sorunu yaşayan var mı? yeni mesajlara tıklamak istediğimde farklı konumdaki aramaya tıklamısım gibi oluyor ama dediğim gibi farklı cihazlarda da denedim ve sorun sadece techte oluyor.
Yeri değil fakat geçmişte acemice açılmış,gereksizce tutulan konularımızı silebilme imkanınız var mı? Forum kirliliğini engellemek adına istiyorum.