şu imzalara mesaj alinti yapilmasini engelleyemiyormuyuz. cok kalabalik yapiyor sanki.
Birde şu "Başlatan" yazisi koyu olunca diklat dagitiyor konu basligin zor okunuyor.
şu imzalara mesaj alinti yapilmasini engelleyemiyormuyuz. cok kalabalik yapiyor sanki.
Birde şu "Başlatan" yazisi koyu olunca diklat dagitiyor konu basligin zor okunuyor.
Eski tema güzeldi bence neyse yenilik iyidir yapanların eline sağlık yardımcı olmaya çalışalım hata görürsek...
forum aramasıda hala çalışmıyor tam verimli yazdığım hangi konuya kimler ne yazmış göremiyorum takip edemiyorum..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
temaya alışılırda forumun arama motoruna çok alışmıştım istediğim bilgiye tek bir kelime ile ulaşıyodum şimdi çok alakasız şeyler çıkıyo ? zamanla düzelecektir,yenilik iyidir tabi de eskiye baya alışmışız![]()
olamaz TÜRK'e baş,TÜRK'üm demeyen !!!
b5 1.8 turbo quaTTro + gt30 mapped by serdar anık
Forum db index tamam, arama yapiyor artik.
gelismis aramadan kullanici adi girererk sadece o kullanicinin mesajlarini aratabilirsiniz.
Google search icin biraz sabir.
Ayrica vbSEO denen sirket batmisyenisine alamadik. o yuzden eski google search sonuclari calismayacaktir.
google yakinda indexler..
Built to fall....
vb 4.2.2 çıkmış demekHayırlı olsun. Eski forum versiyonundan çok daha iyi bir versiyon bu.
Zamanla eksikler de giderilecektir. Paniğe gerek yok bence.
HONDA TECH / / Ankara
Honda Service & Tuning Garage
eski konular çıkmıyor sanırım kendi konularımı falan aratıyorum hepsi yok yada mesaj yazdığım konularında hepsi yok
Baslatan nedir diye aranip duruyorum
Forumun ingilizcesinde boyle dertler yok, Started By diye geciyor ve ufak,
evet onu gordum bakicam simdi
Built to fall....
imza konusunda bi düzenleme olacakmi.
adam 20 araba almis satmis hepsinin plakasini alt alta yazmıs.
kimisi begendigi iletiyi ,hatta iki iletiyi imza yapmis.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)