arkadaslar su an butun bu sorunlar devam ediyor mu?
benzer nickler ve turkce karakterli nicklerde avatar karisikligi icin bir cozumum yok, indexlemek icin dragonseo kurdular turkce karakterleri handle edemiyor
Printable View
arkadaslar su an butun bu sorunlar devam ediyor mu?
benzer nickler ve turkce karakterli nicklerde avatar karisikligi icin bir cozumum yok, indexlemek icin dragonseo kurdular turkce karakterleri handle edemiyor
beğen buttonu geçici olarak kapandı, aktif şuan. buttonu göremeyenler (kendi mesajında görünemez başkasının mesajında göremeyenler) kullandıkları browser ve temayı (sol altta görülebilir) yazarlarsa kontrol edelim
beğen butonu geldi tamamdır :)
arama olayı da duzelmıs tamamdır :)
Acayiplik değil de satışı tamamlanan ürünlerin/araçların vs konusu kapatılsa güzel olur.
Açıkta bekleyen birçok konu var.
giriş yaparken şifre yerindeki yer textbox olarak yapılmış (password kutusu değil)
Benden mi kaynaklı yoksa genel problem mi bilmiyorum ama
Video linklerini (youtube) [ video]x[/ video] (boşluksuz tabi) şekilde araya gömdüğüm halde bazen videolar çıkmamazlık yapıyor..
Gönderdiğim özel mesajı göremiyorum saatlerdir gönderdiğim mesajı arıyorum, uzun ve detaylı bir yazıydı ilgilenirseniz memnun olurum teşekkürler.
Kaydetmediysen görüntüleyemezsin. Belki adminlerin görme şansı olabilir ancak.
mesajları nasıl beğeniyoruz ? benim mesajlarımı begenen oluyo ama ben begenemiyorum
avatar değiştirdiğimde farklı bir fotoğraf kaydediliyor default fotoğraf gibi
mevcut avatar resmım sılınmıs yenı resımde yukleyemuyorum
profilime girip tüm konularım yada tüm mesajlarım linkine tıklayınca hata veriyor
Sitede bi acayiplikmi :) 300 adet mesaj sayim azaldi kime soylediysem sonuc alamadim :)
bendede GokhanK nickli arkadaşın avatarı gözüküyo
avatar sorunu nasıl çözülecek merak ediyorum. :)
Bence DragonSeo un patch i cikmadan duzelmeyecek..
nerde search edince cikiyor bu?
dili ingilizce yapip tekrar dener misin, bende bir turlu o hata cikmiyor
Engilizce yaptım bu çıktı
Fatal error: Call to a member function allow_icons() on a non-object in /home/techturk/public_html/forum/vb/legacy/thread.php on line 225
Gerçi türkçedede giremiyordum
PM kutusu dolduğunda veya eskisi gibi dolmaya yakın uyarı sistemi uygulanma şansı var mı ?
Dolunca uzun süre farkedilmiyor uyarı olmayınca
Dili ingilizce yapınca da aynı hatayı veriyor. Farklı tarayıcı ile de denedim yine aynı hata maalesef
Kendi kontrol panelimden açtığım konuları göremiyorum.
Car Restorasyon yerine, Araba Restorasyon veya Araç Restorasyon denmesi daha doğru olur konu başlığında.
ikidir yorumlarımda.. alıntı ile cevaplaya tıkladıgım halde yorumu gönderince alıntı gözükmüyor
birde avatar altındaki post sayıları hep aynı duruyor.
Otomobil kısmı gözükmüyor,bir de kendi profilimden açtığım konulara bakınca error veriyor