Avatar değiştiremiyorum haftalardır fotoğraf yüklememe rağmen ki istenilen ebatta sistem kendisi otomatik alfa romeo fotoğrafı ekliyor![]()
Avatar değiştiremiyorum haftalardır fotoğraf yüklememe rağmen ki istenilen ebatta sistem kendisi otomatik alfa romeo fotoğrafı ekliyor![]()
TT CTRCUF STILMS RC
Benim imzadaki sorunda devam ediyor başganlarım
Varmı gelişme bununla ilgili![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
ben onu yeni site tasarimi diye tahmin ettim.. duzeldiginden beri damali konular![]()
Alıntı oxygen Nickli Üyeden Alıntı;
"yanındaki avukat demiyor mu göte mukayyet ol 200 erkek okuyor konuyu, ortalama 14 cm den 28 mt yapar diye?"
sitede güncelleme oldu heralde , bizim avatarlar yine uçmuşO değilde önemli birşey olmamasına rağmen avatarım orda gözükmeyince bir ezik bir yoksun hissediyorum kendimi..
Adın, simsiyah bir nokta gibi durur parmaklarımda
Vefalı forumdaşlarla başbaşa ve vefasız yalnızlığımla
Ağladım, Caesar seni bana tekrar getirsin diye
Taptaze resmim, tekrar gözlerime sinsin diye.
Avatarım benim canım , gözbebeğim
Rabbime yalvardım seni beklemedeyim.
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
nacizane önerim xenforo ya geçmeniz çok daha sorunsuz çok daha fonksiyonel çalışıyor vbulletine göre.
vbulletin çok ciddi sistem kaynağı tüketiyor.
330 bin konulu 1milyon mesajlı bir forumumuzu vbden xene geçirdik gayet memnunuz.
Konu Maksim tarafından (18-12-2016 Saat 00:49 ) değiştirilmiştir.
Abi sadece burdayken hata veriyor zaten bu hata çıkınca diğer sekmelere basamıyorsun yani techle alaka
Belki diğer mac ve safari kullanıcıları seltifikaların hepsine açık getirmiştir bende onay vermediğim sürece kapalı olduğu için veriyodur
Zaten açıklamada da yazıyor "bu web sitesi için kullanılan sertifika geçersiz" diye
Default ayarları kullan kardeşim o zaman her sertifika sana sorulur eğer youtube video yada videoseyredin video varsa konuda o yüzden sana soruyor sertifikayı çünkü video siteleri https techturkey http olduğu için sen ayarı o şekilde yaptığın için sana soruyor. Dediğim gibi default ayarlara getir problem olmaz.
Bu sorun yine senle alakalı yani sen o şekilde seçtiğin için öyle.
http://www.techturkey.com/forum/otom...3-1-6-thp.html konumun içeriğindeki harflerin bazıları görünmüyor.düzeltirseniz sevinirim.teşekkürler.
///
düzelmiş ya sabahtan beri giremedim
Alıntı oxygen Nickli Üyeden Alıntı;
"yanındaki avukat demiyor mu göte mukayyet ol 200 erkek okuyor konuyu, ortalama 14 cm den 28 mt yapar diye?"
Sitede sorun yok idi yorulduk kepengi kapattık dinlendikten sonra geldik![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Site yavaş gibi ,net hızını mı kıstılar acaba
Cenabet sayısı arttı diyorlar
Foruma nazar değdi![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)