1.5 saxoların, klimalı hidrolik direksiyonlusu alınabilir, kara düzen olduğu için adamı çıldırtır ama önemli değil tabi, hız yapmayacağım.
20 kuruş filan yakıyor sanırım
Printable View
aynen ozan dizel saxo çok güzel hem modelli hem ucuz
klima var mı bunlarda?
bır seneyı falan gectı bende arac pek cıldırttıgı yok acıkcası. 180 kadran var 170e kadar cıktım ama cok guzel makas falan yapabılıyorum aracımla. pedala basınca tepkı verıyor yani.
kaç para istiyorsun özelden at, tek kapı satması bela olur ama neyse (van değil dimi)
1.3 yada 1.6 ae101 corolla alınabilir 10-12 arasına. Chevrolet Sparkın yanında falan araba. hem rahat edersiniz hemde satmak istiyince havaya atsanız biri tutar.
20 kuruş ortalama.
heheh:D subaru sahiplerinin ortak problemi yegane budur. benim bütçe max 7000tl bakınıyorum hala lada bakıcam yarın bitane samara :)
bir iki tane spark kestirdim gözüme gidip onlara da bakıcam,
şu hafta sonu bir gelse
hanıma kırsın döksün diye 96 6n polo aldım, tek kapı,otomatik,170k de lpg li,şehir içi sabah akşam işe git gel kullanıyoruz 24ykr civarında yakıyor.. 10500 e aldık kasko 980 lira zmss 231 lira kışlık lastiğin tanesi bedava :D 175/70/13 çok ucuzmuş yav
fikir olur diye yazıyorum..
bencede tuplu toyota olabılır hem kullanımı cok rahat hemde dertsiz tasasız araçlar.
yada eski lancer ler olabilir.
dizel işine hiç girme ucuz dizel araç motor arızası açtımı adamı mahfeder 1250 cc fiesta yada palio 1.2 al parça bol ucuz lpg de 180-200 arası yakıolar
kuzen 1.3 corolla almış efsane kasalardan tüplü hem az yakıyo hem saglam diyo memnun yani
1,3 karb.lü corollalar kaç yakıyor? ikinci eli acaip hızlı onların.
common rail bir dizel masraf çıkarırsa ocağını yıkar adamın..
tata dızeller var o fıyatafa
tüplü 306 al bi tane hem şekli var hemde çok az yakıyo basmadıgın zaman.. 1.6 8v 96hp.. gazın litresi 2tl iken 20 liraya 110 120 km yaptıgımı bilirim basmadan..
306 hic mantikli degil. Tatalar o kadar ekonomik olmasina ragmen neden ikinci elde hizli satilmiyor anlamadim.
Clio 1.6 sport hizli ikinci el olsaydi bir dk dusunmezdim.
Bugun tata baktim, tipi bekledigim kadar kotu degil, ama kalite filsn kotu tabi
Bi tanıdıgım tata aldı uno sunu satıp yenı model dızel vs gıbı dusunceyle ustaya gosterıp hersey okeylendı evıne gıderken olan oldu :) su an sadece cebınden cıkıcak olan 4bin tl aman derim tabı 1 ornek sadece bu ama mantıklı işte degil :)
Ne oldu ki turbo yag mi basti motora
Valla tam bılmıorum solemıstı ama hatırlamıorum , demek ıstedıgım tamırcısı onay verdıgı halde cıkıp evıne gıderken bıseyler oluyo motor yapılıcak yenı o kadar buyuk bı durum o yuzden benım fıkrım bulasmayın derım daha saglam arabalar kaynıodur dıye dusunuyorum
Bunlar kriterlere uygun gibi?
Seat Ibiza 1.6 Latino 1998 Model 9.450 TL Sahibinden satılık ikinci el Yeşil renk - 62225649
Seat Ibiza 1.4 16V Sportourer Copa 1998 Model 10.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 61459932
Seat Ibiza 1.4 Signo 1999 Model 11.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 60697133
aynı kriterleri ben de inceliyorum
benim aklıma yatan suzuki alto 1.1 (2004-2006)
klima,otomatik cam,çift airbag ayrıca modelinin yüksek olması da cabası
fiyat olarak 12bin TL civarı gidiyor ama :(
Ufak bişey iş görüyorsa kia picanto falanda bakılabilir. Tipi daha düzgün:D
konuyu bende takip ediyorum güze lkonu olmuş,106 quiksilver bakınıyoruz bu aralar bizde modsuz lpgli anam ve benim için
Suzuki swift düşünebilirsin...
Quick bende bakıyrum düşürebilrsen 10 liraya Quick çok iyi olur ama 10a verilen Quicklere dikkat et. Twingo düşünmez misin_?
Hafta sonu suzuki alto baktim en cok onu begendim, sanirim alicam tekini
tek kapı sorunun yoksa koşturmalık 1.6 bravo sx alabilrsin tüplü. hem o paralara alabileceğin en güzel araba bence...
Daihatsu coure de alabilirim, o en az yakan benzinli arabaymis.
1.6 fiat motoru tam bir yuzkarasidir, cliors den cok yakiyor palio...