bencede tuplu toyota olabılır hem kullanımı cok rahat hemde dertsiz tasasız araçlar.
yada eski lancer ler olabilir.
bencede tuplu toyota olabılır hem kullanımı cok rahat hemde dertsiz tasasız araçlar.
yada eski lancer ler olabilir.
dizel işine hiç girme ucuz dizel araç motor arızası açtımı adamı mahfeder 1250 cc fiesta yada palio 1.2 al parça bol ucuz lpg de 180-200 arası yakıolar
kuzen 1.3 corolla almış efsane kasalardan tüplü hem az yakıyo hem saglam diyo memnun yani
BOYASIZ GÖÇÜK DÜZELTME ' PDR DENT REPAİR
1,3 karb.lü corollalar kaç yakıyor? ikinci eli acaip hızlı onların.
common rail bir dizel masraf çıkarırsa ocağını yıkar adamın..
Built to fall....
306 hic mantikli degil. Tatalar o kadar ekonomik olmasina ragmen neden ikinci elde hizli satilmiyor anlamadim.
Clio 1.6 sport hizli ikinci el olsaydi bir dk dusunmezdim.
Bugun tata baktim, tipi bekledigim kadar kotu degil, ama kalite filsn kotu tabi
Built to fall....
Bi tanıdıgım tata aldı uno sunu satıp yenı model dızel vs gıbı dusunceyle ustaya gosterıp hersey okeylendı evıne gıderken olan oldusu an sadece cebınden cıkıcak olan 4bin tl aman derim tabı 1 ornek sadece bu ama mantıklı işte degil
![]()
Valla tam bılmıorum solemıstı ama hatırlamıorum , demek ıstedıgım tamırcısı onay verdıgı halde cıkıp evıne gıderken bıseyler oluyo motor yapılıcak yenı o kadar buyuk bı durum o yuzden benım fıkrım bulasmayın derım daha saglam arabalar kaynıodur dıye dusunuyorum
Bunlar kriterlere uygun gibi?
Seat Ibiza 1.6 Latino 1998 Model 9.450 TL Sahibinden satılık ikinci el Yeşil renk - 62225649
Seat Ibiza 1.4 16V Sportourer Copa 1998 Model 10.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 61459932
Seat Ibiza 1.4 Signo 1999 Model 11.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 60697133
alıntıya HAYIR...
aynı kriterleri ben de inceliyorum
benim aklıma yatan suzuki alto 1.1 (2004-2006)
klima,otomatik cam,çift airbag ayrıca modelinin yüksek olması da cabası
fiyat olarak 12bin TL civarı gidiyor ama![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)