gürsel varya senle iki gün gezsem, kendimi jutsy'a gt28 takarken bulurum yemin ediyorum![]()
gürsel varya senle iki gün gezsem, kendimi jutsy'a gt28 takarken bulurum yemin ediyorum![]()
Built to fall....
ozan bugün sabah seyranbağlarında satılık 2001 palio weekend gördüm. lacivert.
lpg'li.. 9750 yazıyordu arabanın üzerinde...
pazar oto pazarına gidiyorum, dün bizzat gidip akşam araç baktım, kafama yatarsa vericem nakiti alıcam bir tanesini
Built to fall....
206 hdi sorunlu temizini bulursaan iyide motoru en çok rektefiye giden motor
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
bır seneyı falan gectı bende arac pek cıldırttıgı yok acıkcası. 180 kadran var 170e kadar cıktım ama cok guzel makas falan yapabılıyorum aracımla. pedala basınca tepkı verıyor yani.
kaç para istiyorsun özelden at, tek kapı satması bela olur ama neyse (van değil dimi)
Built to fall....
1.3 yada 1.6 ae101 corolla alınabilir 10-12 arasına. Chevrolet Sparkın yanında falan araba. hem rahat edersiniz hemde satmak istiyince havaya atsanız biri tutar.
hehehsubaru sahiplerinin ortak problemi yegane budur. benim bütçe max 7000tl bakınıyorum hala lada bakıcam yarın bitane samara
![]()
bir iki tane spark kestirdim gözüme gidip onlara da bakıcam,
şu hafta sonu bir gelse
Built to fall....
hanıma kırsın döksün diye 96 6n polo aldım, tek kapı,otomatik,170k de lpg li,şehir içi sabah akşam işe git gel kullanıyoruz 24ykr civarında yakıyor.. 10500 e aldık kasko 980 lira zmss 231 lira kışlık lastiğin tanesi bedava175/70/13 çok ucuzmuş yav
fikir olur diye yazıyorum..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)