User Tag List

Sayfa 6/7 İlkİlk ... 4567 SonSon
124 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Bayan sürücü dehşeti :/

RottingChrist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben babamın arabasında dur kalk yapıp sürmeyi öğrenicem diye babamın her dediği aklımda tutup uygulayacam diye g.tüm terlerdi. senin dediğin işin piskolojik tarafı acele ve panik. senin gibi tabu yıkmaya kalkara insanlar istanbulda sabah işe diye çıkanların yarısı evine dönemez.

Alıntı erdem325 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ehliyet = para olunca bu durum normal..
    kadin erkek ayrimi yok degil, bence var, ben kendi kiz arkadasima o kadar ugrastim araba kullandirabilmek icin ama yok olmuyor..
    park yerinden cikarken direksiyonu cevirmeyi unutup duvara surttu koca jipi mesela..
    bunun mantikla izah edilecek bir tarafi yok..
    o kadar cok anlattim kullandirdim ama yok yine ayni...
    simdi ise kullandirmiyorum, ne zamanki bos bir yolda artik bna panik olmadigini ispatlarsa o zaman kullandiricam trafikte..

bu kazadaki kadinin bir kere kimse kusura bakmasin ama direk cikisi ofsayt..
    bre okuz bi bak gelen varmi, haldir huldur yola atliyosun, gelene vuruyosun dahada yetmiyor becerip asagi dusuyorsun..
    hadi vurduktan sonrasini anladik panik vs ama vurana kadarki kismi ne olcak?
    bunun izahi yok yani
    alcan ehliyetini bitcek yani..

kac kere istanbul yolunda gerek mercedesle gerek golfle giderken daha "kendi seridinde" stabil arac kullanamayan insanlara rastladim ya..
    kalabalik bir trafikte g.t kadar bir arabayi sabit hizla giderken koca seride sigdiramiyorsan ne isin var trafikte kardesim..
    hatta bir keresinde boyle bir mal mercedesle giderken bana arka tampondan dokundu, 1600 kiloluk mercedesin kayan gotunu kurtarana kadar ecel terlerini ben doktum, dustum pesine ustune kira kira soktum petrole, dedim ne yapiyorsun sen?? ne yaptim ki dedi kadin ya..
    dokundugunun farkinda degil, bir de bana bagiriyor sen neden kaydirarak araba suruyorsun diye..
    ana avrat sovdum kadina ki petrolde calisanlar girdi araya yoksa "kadina el kalkmaz" tabusunu yenicektim

vs vs..

CinAli_06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kazadır olur, eleştirmeden önce empati yapabilmek lazım.
    feel is everything

mert_leon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi anlık şokla gitmiştir Allah korumul yaris sağlam arabaymış yav

exca- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya kaza denilen şey farklı bi olay,istem dışı olur. yolda çukur olur far etmezsin gece girersin lastik patlar kenarda duran arabaya vurursun hakim olamayıp vs vs.. ama bu farklı pek çok bayan sürücü yolu görmüyo ki arabayı sağlıklı kullansın,gözü direksiyon hizasında araç kullanıyolar arkamda böyle bayan olunca tedirgin oluyorum şerit falan değiştiriyorum.. aynadan beni görmediğini biliyorum çünkü yanından geçerken ben yüzünü göremiyorum geçip gidene kadar..

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tv de izledim yazık günah ya. millet eşi daha tam pişmeden nasıl araba alıp çocuğunu emanet edebiliyorki diyeceğim ama genlede kadınların ayna takıntısından oluyor kazaların çoğu.

boğaz köprüsünde trafikte makyaj yapan sürücü görmüştüm.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

ToNy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bunlar hep otomatik vites yüzünden oluyor...
    Allahtan kendisinede yanındaki çocuğada birşey olmamış...

Savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye, zaman ki sana hasta oldu. İncelikli haytasın.

aTaBeY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla kimse kusura bakmasın bende sosyal mesaj veremiycem. Gaziantepde yaşıyorum burası tabiiki doğu olduğu için paralısı iyi paralı ben burda şehir olarak genelde sakin olan trafikte bayanların elinden neler çekiyorum bir bilseniz... Bir ara hani sevmediğin ot burnunun dibinde bitermiş ya ben nekadar çekindiysem okadar önüme kırdılar ara sokaktan çıktılar tam sollarken 'farkında olmadan' sola kaydılar vs. vs. yani bu kazada da direksiyonu kıracak kadar vakti ve ortamı vardı sanırım ama çarptığı anda iyi izleyin daha da hızlanıyor yani hanımefendi gaza basıyor açık belli.... Tekrar kimse kusura bakmasın insanlar çalışıp didinip bir araç alacak içine ailesini atacak misafirlikten gelirken köprüden geçerken bu hanımefendi onları tost edecek. Yemin ediorum allah yarattı demem görsem... (ben kroyum arkadaş cahilim)

ocean0636 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Carptiktan sonra sanirim heycanlanip fren yerine gaza basiyor. Dikkatli izleyince anlasiliyor, carptiktan sonra bir anda hizlaniyor ..

DEJ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çççççççççççççç.....................

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tartışmalar boşuna kısaca özetlemek gerekirse trafik dersleri sürücü kursları bunları denetleyen birimler kuruluşlar hepsi zayıf işliyor yıllar önce adını söyleyebilen ehliyet alıyordu,şimdi biraz daha iyi kursa gidiyorsun ,başkası derslere giriyor vs vs vs,o egitimi yani kaza anında ne yapılması gerektigi bilmeyen kimse ( erkek kadın ) hiç fark etmez yapacagı şeyler entresan şeylerdir çünkü ne yapacagını bilmiyor normaldir, gülüp geçmiyorum ciddi sorun ama burda sosyal msj ile yada şöyle olsaydı böyle olurdu diyerek düzelmez hepimiz biliyoruz.Kısaca dedim uzun oldu kusura bakmayın
    Ciddi anlamda EĞİTİM ŞART sonucu ne olursa, hak etmiyorsa vermeyeceksin olacak bitecek bu kadar basit, milletin canına kimsenin kast etme hakkı yoktur diye düşünüyorum.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aslında otomotiv sektörü bu durumu lehine çevirebilir,mesela kaza anında arabayı direk kilitleyen bir sistem geliştirebilir ,belkide vardır kimbilir
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Tunç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kadın mılletı gercekten trafıkde cok dıkkatsız

peace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    direksiyon hakimiyetini kaybeden kadın diyo.sadece fren e basacaktın yav çok bişey değil.
    Alıntı SULTANOGLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    uzaylıların bizi görmesi için çizilen sıfırlar gayet gereksiz..
    https://www.instagram.com/topalworks/

bahadı-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hergün hiç yapmıyorsam şirket aracımla min. 150 km yol yapıyorum bazen bu istanbul içinde 250 km ye kadar çıkıyor ve gördüğüm kesin birşey var ki 10 kadından dokuzu trafikte herkesin hayatını tehlikeye atıyor . aracımda bir kamera olsa size neler yakalarım neler.... daha dün otobanda sol şeritte 140 km civarında gidiyordum ve 100 metre önümde kadın sol şeritte tamamen durdu ve en sağdaki sapağa geçmek için resmen kafasını 180 derece döndürüp arkadan gelen var mı diye baktı, ben el kol işareti yapıncada bana kızdı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Panik yapıp fren ile gazı karıştırmasından çok kadının çıkışı çok saçma açı görünüyor, kaldırımdan geçiş yapıyorsun zaten yola çıkarken Jettayı görmemek imkansız sen gidip yinede o arabaya vuruyorsun yuh derim. Alt geçitten geçen bir arabanın üstüne düşse o arabanın içindeki herkes ölürdü bununda farkındayız umarım.

asot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Frid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    her sürücü kaza yapabir araç otmatik sanırım ve aynı hızda sanırım ne hızlanama ne yavaşlama yok
    her sürücü kaza yapar da, bu kadın milletine harbiden araba vermeyeceksin, %95 i saatli bomba... Ben de bu kıllığımı mümkün olduğunca yansıtıyorum bunlara karşı trafikte...
    BBK90 CORSA OPC

uluckaban - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kötü olmuş

eg4 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir laf soylerler neden kadınlar daha az kaza yapıyor diye acıklayayım

MADDE 1)50km hızla sol şeriti babası almış tavırda ilerler
    MADDE 2)Dönmek isdiyor ise kesinlikle döner (arkadaki durmaya calışan erkekdir bir şekilde durur)
    MADDE 3) otomatik araba alınır dur kalk yapmak okadar zor bir durum değil iken nasıl mümkün oluyor ise araç istop eder
    MADDE 4)Araç kullanmayı yeni öğrenir fakat aracı bir erkek kullanırken ufak bir hata yapsa sen çok sert kullanıyorsun olur ama farkında değildir kendisi dısardan teminator 5 filmini tek başına çeker
    MADDE 5 ) En güzeli 1 yıl araba kullandıkdan sonra bindiği erkekğin araba kullanışını beyenmez ve yorum yapar

MADDE 6 ) Erkekler kaza yaptıklarında çok ufak sürtmelerle kurtara bilir iken kadınların türkiyedeki kazalarda araçlari pert kaydına çıkartma oranları erkeklerın tam 80 katıdırı
    MADDE 7) erkekler kaza yapıp ufak sekşlde kurtarır fakat kadın biçer geçer

yoshimura - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aşırı dozda heyecan + kaçma isteği bence
    DTi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)