ehliyet = para olunca bu durum normal..
kadin erkek ayrimi yok degil, bence var, ben kendi kiz arkadasima o kadar ugrastim araba kullandirabilmek icin ama yok olmuyor..
park yerinden cikarken direksiyonu cevirmeyi unutup duvara surttu koca jipi mesela..
bunun mantikla izah edilecek bir tarafi yok..
o kadar cok anlattim kullandirdim ama yok yine ayni...
simdi ise kullandirmiyorum, ne zamanki bos bir yolda artik bna panik olmadigini ispatlarsa o zaman kullandiricam trafikte..
bu kazadaki kadinin bir kere kimse kusura bakmasin ama direk cikisi ofsayt..
bre okuz bi bak gelen varmi, haldir huldur yola atliyosun, gelene vuruyosun dahada yetmiyor becerip asagi dusuyorsun..
hadi vurduktan sonrasini anladik panik vs ama vurana kadarki kismi ne olcak?
bunun izahi yok yani

alcan ehliyetini bitcek yani..
kac kere istanbul yolunda gerek mercedesle gerek golfle giderken daha "kendi seridinde" stabil arac kullanamayan insanlara rastladim ya..
kalabalik bir trafikte g.t kadar bir arabayi sabit hizla giderken koca seride sigdiramiyorsan ne isin var trafikte kardesim..
hatta bir keresinde boyle bir mal mercedesle giderken bana arka tampondan dokundu, 1600 kiloluk mercedesin kayan gotunu kurtarana kadar ecel terlerini ben doktum, dustum pesine ustune kira kira soktum petrole, dedim ne yapiyorsun sen?? ne yaptim ki dedi kadin ya..
dokundugunun farkinda degil, bir de bana bagiriyor sen neden kaydirarak araba suruyorsun diye..
ana avrat sovdum kadina ki petrolde calisanlar girdi araya yoksa "kadina el kalkmaz" tabusunu yenicektim
vs vs..