alıştır şimdiden suratı soğuk su ve jilete :D
Printable View
sınavda sarı zarfı açıyorsun. sanırım cevap anahtarı onun içinde idi.
goktug psikolojiye giirp 10 yıl sonra ilki gerçekleştirmiş :D
snava giderken yanında birisini götürmek işe yararmı ? yani sağa sola git yada arabada bekle v.s. tarzı işlere yararmı gitmiş olan arkadaşlar
bide bugtunden gidip isim yazdıcaklar bizede haber etsinler
arkadaslar buaksam 19:00 dan sora gidip sira almayi dusunuyorum, (tabii verirlerse)
gelecekler var mi ?
maktturan tulza bize hatrı sayılır uzak :) 19da gelme şansımz yok ama gidersen haberleşelim en azından isim yazdırabilirsen iyi olur yada cıkın gelin dersen trafik bitince cıkar gelir döneriz
okey evren abi :D içerideki işlem kaç saat sürüyor?
edit: fazla harf
yav benim sarı zarfı, içinde cevap anahtarı olan, açık olarak verdiler?
ben dün hatta çıkarken şubeden, dedim açık bu sıkıntı olmasın? yok yok bişey olmaz diyip öyle yolladılar
hayırlısı bakalım
ben 19 dan sonra gidip yazıdracam isim
canlı olarak foruma bağlanırım
bana 60km uzaklikta,
eger aksam gidersem foruma baglanirim arkadaslar
keep in touch
beyler bide ya hani askeriyeye oraası :D 19dan sonra kime nasıl sıra yazdırılcak yoksa kısa dönemler sırayla 3-4 gün nöbetemi başlıyorlar tuzlada :D
nizamiye kapısındaki nöbetçiler yazarlar saten oraya gidince insanlar kendi aralarında da tutuyorlar liste ama çok büyük karmaşa yaa allah sabır versin :)
beyler furkana ulaşabilen varmı? girdimi acaba içeri bide isim yazma işini sorsa,
cem sen nezaman gitmeyi düşünüyorsun?
em-re sende kardeşe ulaşabilirsen bizi aydınlatırmısın :)
okey. senden haber bekliyoruz em-re
cem burda abilerde cok kasmayın uzun süren bi iş deil diyolar dedim ilk gün başlamadan 900 kişi varmıs 6da giden arkadaşın önünde adam dumur oldu :D :D okadar sıra olurmu diye sölendi :D
bizde saati tam kestiremedk tek gidiceksen bende izin almaya çalısıyorm kubiyle gitmek için senide alalım saate göre.
Bugunden sinava giremeyip yarina sarkanlara oncelik yokmu.
çıkan yok mu sınavdan:)
sabah 5:30 gibi Izmit- yahya kaptan`dan yola cikmayi planliyorum. Tek basima gelecem, gelmek isteyenler bana ulasabilir,
ya da 2-3 kisi beraber gidecek olanlar varsa, size katilabilirim.