olurda ordaki cüzdana müdahale ederlerse evren abi çükde gider bence değmez 3-5 kurus için :D
Printable View
olurda ordaki cüzdana müdahale ederlerse evren abi çükde gider bence değmez 3-5 kurus için :D
Atmasaydım koyardım resmini.
Yahu bi tane kese yapıyorsun cüzdan girecek kadar içine.
Hani al bi tane bez, ortadan ikiye katla. sağını solunu dik. tepesinde kalan boşluğa da fermuar koyç
Bunu beline takmak için de don lastiğine dik bu keseyi uzerinden. kafandan geçir indir beline.
Çüke dokunduklarında hissetmiyorsan sıkıntı var :D
abi illaki hissedilirde cok kötü şeyler hisssedersin o durumda illaki :D :D
hahahaha bitmez bitmez
Torunlar gidiyor, vay be.. 337 tnk çavuş. kolaylıklar diler :)
335.KD den sevgılerle torunum torunları sizi:D bıtermı 155 gun beee:)
319 KD rules :D
hayırlı teskereler poşet kardeşlerim :)
Beyler bir sorumuz olacak,
bu sınavda neye bakılacak? en cok doğru cevap verenemi yoksa en cok yanlıs yapana mı . insanları uzun dönem yada kısa dönem neye göre gönderiyorlar? VARMI hiç bu konuyu araştırmış kimse aramızda :)
bide 2. günü tuzlada sınava giricekler kimler?
2. günü ben tuzladayım inş :)
sınavda herkez ayrı birsey soyluyor ama bence tamamen fasa fiso ;)
yapın sınavı ya bendibine kadar yaptım bir mok olmadı :D
ama siz siz olun sınav kağıdını soruları sakınnn kaybetmeyin valla 8 saat o salonda beklemiştik aramalar vırt zırt kim çaldı falan filan uuu uu :D
:) ciddi bu sorunun cevabını bilen araştıran varmı merakdayız :D bencede faasa fiso gibi geliyo adet yerini bulsun sınavı gibi. bide alınan puan acıklanıyormu? girenlerde ne cıkıyo sorularda?
biz şu an halıcıoğlundayız cliogt nin evrakları alıcaz öğle tatilinin bitmesini bekliyoruz :D varmı kimse bekliyen?
valla sinav formalite gibi bisey, ben hic okumadan isaretlemistim :) puan hakkinda da bi bilgi verilmedi bize...
arkadaslar 2. gun gidices ama kacta gidilir gece 3 te cıkıp gitmeyi planlıyoruz akıl ve fikir bekliyorum sizden :D
arda kubi cok giremiyo nete 2.gün oda gidicek ortak karar alıp birlikde gitmeniz hepinize yararlı olur diye düşünüyorm
bende varim arkadaslar,,
cuma gunu giriyorum sinava,,
yaw bu arada herkes 2.gunu girecek sanirim he ? :))