sıra fln hikaye ilk günün gecesi gitmiştik biz sınava girecek tertipleriniz orda bi liste yapıyor sonra sabah geliyosun ve o liste hala tek parçaysa ona göre giriyosun sıraya.ben 2. günü girmiştim geçen sene izmir narlıdere istihkamda 3. günü aynı yerden geçtim bir allahın kulu yoktu bomboş elini kolunu sallaya sallaya giriyodu millet.yoğunluk ilk günde hep.bu arada bizim has torunlar gidiyor valla gittim geldim bi okadar zaman geçti sizlerinde çabucak biter inşallah.kısa dönemler çok zorlanmaz eğitim hafif geçer yat kalk saatleri biraz sıkıntı yaratır acemilikte başınızda da düzgün komutan oldumu su gibi akar gider.arada uzun dönem askerlek kıllık yapar ego tatmini konusunda ***** arada yaş farkıda var 91lilerle ondan canınızı çok sıkmayın kazasız belasız bitirir mayısta aramıza dönersiniz inşallah.teskere tarihi mayıs 17 kıbrısa gidicekler mayıs 15.allah kolaylık versin.
Yozgat sefaatliye dusen olursa bekleriz)
arkadaslar, suan tuzla piyade okulunun otoparkinda aracimin icinde bekliyorum.
birgun oncesinden, saat 19.00dan sonra gelip siraya adinizi yazdirabilirmssnz.
sinav gunu 6.30 da otopark girisinde hazir olmamiz gerekiyor ve 7 gibi alimlar baslyacakmis.
herseferinde 100 kisi sinava alinacak deniyor ben 920. siradayim :?
siyah kursun ve tukenmez kalem lazim diyor kalem satan eleman.
son olarakta duduk ve anons sesleri arasinda sabiborda kacis filminde gibi hissedebilirsniz kendinizi, piskolojiyi bozmayin
eve dondugumde ilk aldigim duyumlarin ne kdr gercego yansittigini yazarim.![]()
Fiat's Are Faster Than You Think!
7 De ilk 200 kisiyi aldilar, yarim saat sonra 2. 200 kisiyi caardilar, umarim bu hizla gider..
Fiat's Are Faster Than You Think!
Kardesim 552. Siradaymis oda su anda otoparkta arabada
DS 1932 siyah volvo s60 ta
Allah yardimciniz olsun.
o hızla giderama tabi içerdeki evrak işleriyle beraber 1buçuk saat sürer... muhtemelen 10.30 gibi çıkmış olursun
![]()
hadi hayırlı olsun
ben de yarın girecem sınava
akşamdan gidip liste filan varsa yazıdrmayı planlıyoruz isimleri arkadaşla beraber
orda olanlar arkadasların ismini listeye yazdırsa guzel olur"
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
sınava giderken sinekkaydı olmaya gerek var mı?
diploma filan gerekli mi
yoksa nüf cüzdanı zarf ve kalemler yetiyor mu?
ya abi benim anlamadığım, benim zarfı açık olarak verdiler
yok yok kabasakallık halim yok
10 seneden beri ilk defa dün jiletle traş oldum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)