arkadaşlar hepinize hayırlı tezkereler
kısa dönem de olsa hayata bakışınız bi nebze de olsun değişecek buna emin olun![]()
hepiniz aswlan gibi döneceksiniz sıkıntı yok![]()
arkadaşlar hepinize hayırlı tezkereler
kısa dönem de olsa hayata bakışınız bi nebze de olsun değişecek buna emin olun![]()
hepiniz aswlan gibi döneceksiniz sıkıntı yok![]()
hepinize hayirli teskereler arkadaslar...
bende gecen sene ayni donem gittim, en iyi donemde gidiyorsunuz bence, gunler kisa cabuk geciyor...
fordfocus2st-diesel edition-
suzuki swift GL
Giden herkese hayırlı teskereler..
Hayırlı tezkereler bol bol gülüp eğlenin bi daha isteseniz de gidemeyeceksiniz.Keyifli eğlenceli bir 5,5 ay sizleri bekliyor
Ankaraya döşen arkadaşlara elimden geldiğince her konuda yardımcı olurum.
---BTU cupra---
nitrO_Oxide ( Arda ) ile konuştum şimdi telefonda, adam konvoylarda , muhtemelen havalara atılıyor en büyük asker bizim asker diye : D
Tüm has torunların yolu açık, bahtınız güzel olsun, hayırlı teskereler . 337 kd Has dedeniz![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
ben ankaraya geldimyarın ankarayı biraz gezer sonrada birliğimin yolunu tutarım.
herkeze hayırlı teskereler.
kuzenim de mamakta arkadaslar bende onu gondermeye gıdıyorum yarın 3 4 gıbı mamaktayım ankara mamaga çıkan varmı
İlk Katılışını Yapacağı
Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi MEBS Okl. ve EM K.lığı
MAMAK ANKARA
İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.12.2011
Temel Eğitimini Müteakip
Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri K.K. Loj. K.lığı Bkm. K.lığı 56'ncı Bkm. Mrk. K.lığı
KONYA
Drift or die
ozet geceyım o zaman...
ılk amacın ıskenderunda kalmak olacak...bunun yolu bilgisayarın kuvvetlı olucak yad aoyle soyleceksın ve orada bilgi-işlem gıbı bı yer var adını hala hatırlayamadım...oraya kapak atmaya calısacaksın....
eger olmaz ıse usta bırlıgınde muhafız olmamak ıcın santral olmaya calısacaksın bunun ıcınde sınıflandırmaya geldıklerınde telefon ıle aranın cok ıyı oldugunu soyleceksın...
acemılıkte rahat etmek ıcınde yazıcı olucaksın(onada bır ısın verıyolrdı hatırlayamıyorum..) yazısı guzel olanları soracaklar ona atlayacaksın...
ufak bır tuyo en guzel ıs tuvalet temızlıgıdır...onada atlayabılırsın...gunde uc kere su tutarsın sonra yatıs...
acemılıkte asla asker moduna gırme..gayet rahat ol...orada hayt huyt saga don sola don askeeerrr dıye bagırırlar sallama sakın...yaz kampına gıtmıssın havalarında ol...unutma acemılıkte asker ceza almaz![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)