Arkadaşlar Hatay Serinyol da arkadaşım 91/3 olarak acemiliğini yaptı 9 bölük Havancıydı. 9. Bölük atıl durumda kalmış bir bölükmüş oldum olası üstler kesinlikle sewmezmiş 9. bölüğü eğitim yaptırmıyorlarmış dağlarda taş toplatıyorlarmış. Genel olarak Doğuya gidiliyor Ama Arkadaşım Şanslıydı sanırım Kütahyaya düştü. Hergün internete giriyordu internet kafe warmış alayda adamı ne zaman görsem facebook taydı askere mi gitti internete mi bilemedim14. günde içeriye cep telefonu soktu sürekli telefondan görüşüyorduk. Ama Genel oradaki intiba Doğuya gönderiyolar. Hakkari Şırnak tunceli Hep bu taraflara gidiyor askerlerimiz. Şimdi 4 gidecek olan akrabalarımda Bi tanesi Burdur 58. Piyade Diğeri ise izmir narLıdereye düştü. Ha bir arkadaşım da Kütahya Havacı olarak gidiyor.
doctor iş arkadaşımın nişanlısı gittiğin yerde asker kısa dönem son 73 günü kadar kaldı sanrım... eğer istersen seni buldururumbana pm at.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
sivas merkez 5.piyade er egitim tugayı sülüsü almadım ama listeleri asmışlar 20 si gibi bende yolcuyum
adı serinyol ama kendisi cehennem gibi sıcak bir yer. kardesim acemiliği orada yaptı dağıtımda yüzde doksan doğuya gönderiyorlar sırnak tunceli vs ama bizimki aydın a düştü paşanın yancısı olarakçok şükür bitirdi geldi ağustosta. inşallah sizde hayırlısı ile bitirip gelirsiniz
OldSchool ♥71♥
Cefiro Lover İ love my Nissan Cefiro
Aynen bende gittim geçen ay şubeye 15 gibi gel dedi
24 ün de bende yolcuyum sanırım =)
Bide her şube farklı zamanlarda gönderiyormuş..
Benimki Fatih , fatih son dönem gönderiyorsa yolcuyum.
Bilen varmı acaba fatih kaça kaç gidiyor ?
Ben de serinyol'da yapmıştım acemiliği.. Hakikaten zordur serinyol.. Van,Hakkari,Şırnak sınır bölgelerine dağıtım yapar.. Çok belli bi mesleğin yoksa en batısı mardindirJ.Komando eğitimi verir.. Hava şartlarını hiç sorma resmen çöl iklimi vardır
gölgede 56 derece ölçtüğümüz olmuştur
Gündüz yanar gece resmen donarsın.. Çift parkeyle bile gece koğuş dışına çıkmak yürek ister.. 12 bölük vardır ve 12.bölüğün eğitim alanıyla koğuş arası 2.500 metredir.. Hergün günde 3 defa o yolu koşmak,yürümek,sürünmek biraz gerer adamı
Moralini bozmak gibi olmasın ama geleli 12 seneye yakın oldu, hala rüyalarıma girer Hatay
Allah yardımcın olsun..
Let Chevrolet put you in beautiful shape for '65
ben aralık başı gidicem sınavdan sonra kısa dönem inş bu şubedeki bayan kasım 24 e rendevu vermişti belgelerimi almak için bu ne ya herkes kasım 24 ise kıyamet gibi kalabalık olur orası ben 1-2 gün sonra gitsem nolur belgeleri almaya verilen randevu tarihine uymasam
ne diosunuz kısa dönemler bir aydınlatın beni![]()
Team PAŞAOĞLU
kanka halıcıoğlunda yeni bişi çıkarmışlar numara alıosun bnmki fatih şube ama orda bilion bikaç şube var herkes 2 asker çalışan yerden sıra alıo binlerce kişi sırada bekliyor
sıra almak 3-4 saat sürdü ondada kısa dönem bağladım bitane yoksa ertesi güne kalırdı diğer işlerim muayene cart curt evraklar falan 1 saat sürdü anasını satım![]()
Team PAŞAOĞLU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)