VW kullanım kitapçıklarında kullanıma bağlı olarak 2-3000 km 'de 1 litre yağ tüketiminin normal olduğu zaten yazılıyor.
Printable View
VW kullanım kitapçıklarında kullanıma bağlı olarak 2-3000 km 'de 1 litre yağ tüketiminin normal olduğu zaten yazılıyor.
kullanım klavuzunda yazıyorda normal değil işte bu değerler
ben mecburmuyum 2-3 bin km de bir yağ kontrol edip eklemeye 2012 yılındayız
eskiden olsa motor bitmiş okeye donuyor derdik bide power up atardık :D
Kullanım Kılavuzuna yazmak kolay
ama bence 2000-3000 km de ya eksıltmesı sıfır arabanın normal degıl
araba 250.000 kmde dır her 5000 km de 1 lt yag eksıltır tamamda
15.000 km dekı bır arabanın yag eksıltmesı normal degıl bence
150000 km den sonra bu tsilerin buyuk bir kismi motor yapacak yazik milli servet
Daha bu km bu kadar yağ eksiltiyorsa bu araçlar 4-5 sene sonra yüksek km çıkınca çok fena can yakar.
Polo GTI lardaki yağ yakma problemi çözüldü arkadaşlar. Turboda sisteminde 1-2 parçada değişim yapılıyor (revizyonlu başka bir parça). Servislere çağırıyorlar araçları yada geldiklerinde zaten sisteme bağlandığında gözüküyor güncelleme araç hakkında.
gecen hafta degistirdim ben
krank havalandirma sistemi degisio
gerci benim arabamda yag yakma sorunu yoktu ama ben killigimdan degistirdim
POLOVW.IT • Leggi argomento - GTI - Consumo d'olio
degisen parcalarin fotograflari
artık gönul rahatlığıyla gti alınır ozaman :D piyasası yükselmese iyi valla :D
Zaten millet düşürmeye çalışıyordu artık zor düşürürler :D
İlk zamanlarda yağ tüketimi fazla. 30.000 den sonra dahdada düşüyor. Şu an 200.000 leri geçmiş tsi ler servislere geliyor yağ tüketimi daha az.
Sonuçta motorun karakteristiği gereği yağ tüketimi var.
aracın yağ durumunu tekrar kontrol ettim bi sıkıntı gözükmüyor. ama yinede dikkatli olmak lazım diye düşünüyorum. benim anlamadığım durum daha önce opel kullanıyodum sıfır araçta nolur nolmaz diye ücretsiz olarak ilk 5000 km bakımı yapıyolar. bu şekilde bir durum olduğunu bile bile vw neden bunu yapmıyor ilginç geldi bana ?
doğuş otomotivden aracı satın alırken özellikle sorduğumda gerek duyulmadığını herhangi bir sıkıntı yaşanmayacağını belirttiler ve bunu söyleyen kişi tanıdık :) dediğiniz gibi araç zaten uyarı veriyor onda hepimiz hem fikiriz yağımızı suyumuzu zaten kontrol edemiyorsak aracıda kullanmayalım fakat müşteri memnuniyeti açısından bence çok daha mantıklı olabilir sonuçta alınan araç sıfır. Allahtan aracımda herhangi bir sıkıntı çıkmadı yağ seviyesi normal.
148 binde 1.8t a4 üm 8000 km oldu yağı değişeli bugün kontrol ettik 100gr eksilme yok canını yiyim 1.8t nin :)
2.0 tfsi lar icinde bu tur bi guncelleme geldimi acaba?
motor yağını arada bir kontrol et, varsa makul bir eksiltme tamamlarsın dunyanın sonu değil. aracını sevmeye devam et...