User Tag List

Sayfa 6/6 İlkİlk ... 456
105 sonuçtan 96 ile 105 arası

Konu: TSI Yag Yakma Sorunu

HkN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ORKUN D. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aracın yağ durumunu tekrar kontrol ettim bi sıkıntı gözükmüyor. ama yinede dikkatli olmak lazım diye düşünüyorum. benim anlamadığım durum daha önce opel kullanıyodum sıfır araçta nolur nolmaz diye ücretsiz olarak ilk 5000 km bakımı yapıyolar. bu şekilde bir durum olduğunu bile bile vw neden bunu yapmıyor ilginç geldi bana ?
    Bir çok bayii 3000- yada 5000' km'de çağırıyor. Ama üreticinin asıl istediği devamlı araç sahibi tarafından kontrolü.. Bunlarada gerek yok. Belli bir seviyenin altına indiğinde zaten uyarı ikazı yanıyor

ORKUN D. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HkN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir çok bayii 3000- yada 5000' km'de çağırıyor. Ama üreticinin asıl istediği devamlı araç sahibi tarafından kontrolü.. Bunlarada gerek yok. Belli bir seviyenin altına indiğinde zaten uyarı ikazı yanıyor
    doğuş otomotivden aracı satın alırken özellikle sorduğumda gerek duyulmadığını herhangi bir sıkıntı yaşanmayacağını belirttiler ve bunu söyleyen kişi tanıdık dediğiniz gibi araç zaten uyarı veriyor onda hepimiz hem fikiriz yağımızı suyumuzu zaten kontrol edemiyorsak aracıda kullanmayalım fakat müşteri memnuniyeti açısından bence çok daha mantıklı olabilir sonuçta alınan araç sıfır. Allahtan aracımda herhangi bir sıkıntı çıkmadı yağ seviyesi normal.

onurdestan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    148 binde 1.8t a4 üm 8000 km oldu yağı değişeli bugün kontrol ettik 100gr eksilme yok canını yiyim 1.8t nin

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    doğuş otomotivden aracı satın alırken özellikle sorduğumda gerek duyulmadığını herhangi bir sıkıntı yaşanmayacağını belirttiler ve bunu söyleyen kişi tanıdık dediğiniz gibi araç zaten uyarı veriyor onda hepimiz hem fikiriz yağımızı suyumuzu zaten kontrol edemiyorsak aracıda kullanmayalım fakat müşteri memnuniyeti açısından bence çok daha mantıklı olabilir sonuçta alınan araç sıfır. Allahtan aracımda herhangi bir sıkıntı çıkmadı yağ seviyesi normal.
    bazı bayiler onlem olarak çağırıyor

kız arkadaşıma polo aldığımızda florya mez ilk 1000km de kontrole çağırdılar

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

HkN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Yanlış anlama ama daha kaputun nasıl açılacağını yada neyin nerde olduğun bilmeyen kullanıcı çok. Öğrenmekte istemiyorlar

Ertug_T. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2.0 tfsi lar icinde bu tur bi guncelleme geldimi acaba?

R_Kaptan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onurdestan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    148 binde 1.8t a4 üm 8000 km oldu yağı değişeli bugün kontrol ettik 100gr eksilme yok canını yiyim 1.8t nin
    aynen bende gerçi ben 5000 km'de yağı değişirim ama 1,8t olsun yeter

serhatayasli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    motor yağını arada bir kontrol et, varsa makul bir eksiltme tamamlarsın dunyanın sonu değil. aracını sevmeye devam et...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HkN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yanlış anlama ama daha kaputun nasıl açılacağını yada neyin nerde olduğun bilmeyen kullanıcı çok. Öğrenmekte istemiyorlar
    orası doğru yağ çubuğunun nerde olduğunu arayan insanlarda gördüm allaha çok şükür onlardan değiliz bişi olduğu zaman neyin ne olduğunu anlayıp bazen kendimizde müdahale edebiliyoruz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı serhatayasli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    motor yağını arada bir kontrol et, varsa makul bir eksiltme tamamlarsın dunyanın sonu değil. aracını sevmeye devam et...
    çok şükür aracımı çok seviyorum kaputu açıp yağına suyuna bakmak biyerlerini kurcalamak her zaman hoşuma gitmiştir

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)