harbiden fena trafik var otobanda
ataşehirden girdim kartal-samandıra çıkışından çıkmak yarım saatten fazla sürdü
Printable View
harbiden fena trafik var otobanda
ataşehirden girdim kartal-samandıra çıkışından çıkmak yarım saatten fazla sürdü
Koprudeyiz akici metrobus :D
XoR & AlicanRs & Eser :D
Şunu demek istedim, her seferinde trafiğin bu kadar yoğun olduğunu bile bile ısrarla bir sürü alternatif ulaşımı bırakıp arabasıyla yaka değiştirenlere lafım. Dikkatli okusan ne demek istediğimi anlardın. Kimse arabasına binmesin demiyorum, köprü traffiğini bile bile her seferinde tıkandığı nokta biraz daha geriye doğru gidiyo. Demek ki birileri ısrarla o trafiğe hususi otosuyla giriyor demek bu. :icon_tup:
Acil bi durumda (ölüm, kalım, kaza, hastalık vs) girerim hiç acımam, istediğiniz küfürü edin o durumda zaten onu düşünmem.
Az önce o mesajı yazdım ama bende "Enayi" lerdenim sizin deyişinize göre, 3 Haziran'da trafikte gitmeye çalışırken (emniyet şeridi de boş olduğu halde TEM'de) önümdeki kamyonet geri kaçırıp bana tıkladı 2 tane ön far, panjur ve tamponuma mal oldu, emniyet şeridinde falan da değildim hani gayet orta şeritteydim ;) 30 Eylül günü ben boşu boşuna trafikte 7 saatimi kaybettim 2 kez karşıya gitgel ile zaten emniyetten gidecek olsam giderdim ki suprolla , dragstar da benimleydi o gün boyu.
Aracım o haldeyken de 850 km yol tepip Alanya'ya döndüm ertesi sabah , varsa bi diyeceğiniz diyin daha içinizde kalmasın Quantum bey.
Baya açık açık yazılıyor.. Hardcore dilekler deniyor..
Daha mı açık yazayım..
Kendisine ana avrat küfür ediyorum baya sansürsüz..
Bunu anlıyor, küfredildiğini biliyor ve bunu bile bile ben giriyorum diyor ve giriyorsa bu emniyet şeridine, bu kişinin kendisine saygısı yoktur zaten.. E benim neden saygım olsun?
Nasıl bir zevktir insanın bilerek kendisine küfrettirmesi? Haysiyet kelimesinin anlamını bilir misiniz?
lan ne adamlarsınz ya...
işim varsa girerim bu nasıl iş? yoldaki herkes otobanda sahil turumu atıyor sanıyorsunz siz?
hastan vardır cenazen vardır. ona zaten bişi denmez diyen denyodur.
benim başıma geldi annem fenalastı şark kahvesinden okmeydanı sskya annemi zor yetiştirdik... oldugumz minibüsdekiler inip yoldaki adamların camına vurup sağa sola yönledirerek geçtik o anları size anlatamam... allaha sükürler olsn annem hayatta.
bigün başınıza gelirse anlarsınız işinizi....
bakırköyden okmeydanına 35dk gibi geldim ksinlikle hiç bi emniyete girmeden insanların haklarını yemeden. zeytinburnından girdim haliçin ayağına cıktım ordan halıcıoğlından içeri girip ufak uıfak geldm eve.
104.2 yi dinleyin ara ara güzel adamlar cıkıp şu sokakdan bu sokakdan girin diyor.
emniyet şeridine girip rica ediyorum savunmayın... sonra kul hakkı v.s. durumlarını lafta herkes yemem yedirtmem moduna geçmesin bariz kul hakkıdır.
Sayın Levent Bey..
Hangi durumlarda sevgilerimizi ilettiğimizi pekala anladınız.. Durumu yumuşatmaya gerek yok..
eğer varsa böyle özel bir durumunuz, 4 lüler açar dalarsınız şeride.. O şerit öyle durumlar için zaten.. "acil" durumlar için.. ambulans itfaiye ve hastane/kaza vs gibi durumlar için..
Sıkıldınız diye trafikten, giriyorsanız o şeride, trafikte düzgün ilerleyenler de her türlü şeyi söylemekte özgürdür.. Bu hakkı siz veriyorsunuz zira..
Beni tanıyan tanır.. Direkt söylerim içimde hiç bişey kalmaz benim merak etmeyiniz Levent Bey..
emniyet şeridinin anlamını bilmeyenler geçen temdeki kazanın haberini okusunlar, orda emniyeti tıkayanlar yüzünden ambulanslar olay yerine geç gelebildi ve belki de kurtarılabilecek olan insanlar öldü...
hala emniyete giriyorum diyenler düşünsünler yarın bir gün o şerit size de lazım olabilir
Kimse kendine küfür edilmesini istemez, diyorum ya benim g.tüme 2061 TL kaçtı ve 2 hafta arabasız kaldım, gördüğünüzü 154'e bildiğin, ben öyle yapıyorum.
Şu mesajımda da dalga geçme amaçlı yazdığım belli ki ACİL bi durum olmadığı sürece girmediğimi bende belirttim bi önceki mesajımla.Alıntı:
otobanda eds yok mobese yok, dikizi keserek polis geldiğinde aralara sıvışınca birşey olmuyo seko :D
Serkan geçmiş olsun Allah uzun sağlıklı ömürler versin annene, babam rahatsızlandığında k.ç kadar Alanya'da babamı nası hastaneye götürdüğümü bi ben bilirim bi de Allah bilir. Anlıyorum o durumu çok iyi şekilde.
LEVENTTEN zaten böyle saçma bişi beklemezdim makara yapms ciddi gibi gözükmus. yanlıs anlamayın birbirinizi.
Benide tanıyanlar keyfe keder emniyet şeridine girmeyeceğimi, girenlerin plakalarını 154 ü arayıp bildirdiğimi (ceza gitsin yada gitmesin) yanına da kucak dolusu sevgilerimi ilettiğimi gayet bilirler abi benzer şekilde.
Ha bu arada yumuşatmaya falan çalışmadım, sadece düzeltme yaptım kendi dediğimde.
Neyse.. Senin için rahatsa üzerine alınmana savunma yapmana gerek yok..
Kimlere, hangi durumdakilere bu kadar laf ettiğimizi anlıyorsundur..
polisi aramam ben.. fotografını çeker mail atarım emniyete trafiğe.. yazılı şekilde de geri dönüşünü alırım.. ayrıca twitter da yayınlarım.. o foto da yaklaşık 20 000 kişinin önüne düşer.. ifşa ise buyrun ifşa..
bu arada 2nci köprünün sıkışmasının sebebi bir milletvekili imiş.. zorla canlı büyükbaş hayvanları karşıya geçireceğim diye tutturmuş, polis yolu tutmuş 2 saat tartışma vsvs..
asıl büyükbaş kendisi o yuzden polis geçirmemiş bence..
işten cıktım 19.40 eve geldım 19.45 :D 300 metre fılan yurudum sanırsam :cool:
:) Mvekili ile alakalı bir şey yazıcaktım ama cidden çok yazıldı çizildi kimseyi zor durumda bırakmak istemiyorum :) :)
Böyle bir ülke olabilir mi ya.
ENGİN ABİ o vekil olayı doğruıysa isim varmıdır?
istanbul sefaköy de oturuyorum aracımla sokağımdan bile çıkamıyorum :D o derece trafik kilit