İstanbul'da artık trafik olmuyor diyen kadir topbaş'a selam olsun.
Evrenoz@
Faruk rektörlükte şoför, o yüzden kul hakkı diye bişey söz konusu değil;)
Printable View
İstanbul'da artık trafik olmuyor diyen kadir topbaş'a selam olsun.
Evrenoz@
Faruk rektörlükte şoför, o yüzden kul hakkı diye bişey söz konusu değil;)
böyle zamanlarda yola çıkmak hiç mantıklı ve bana göre degil :D
motosiklet candır :)
Bu Yandex bir sürü sokaktan trafik durumu veriyo. Ne iş. Nasıl yapıyor bunu. Ben inanmıyorum valla. :)
anadolu yakasıda kilit bi cok nokta ve otobus kaynıyo heryer dikkatli ve sabırlı olmak gerek
Candır ama çok küçük bir yüzde motorsiklet kullanıcılarına saygı duyuyor. O yüzden bende motorsiklet için ne eşimden, ne ailemden ne de motorsiklet kullanan dayımdan onay alamadım. Birgün tepem fena atacak ve bir tane F650GS alıp kapının önüne koyacağım, sonrada kullandırtmayacaklar öyle kapının önünde kalacak :D:D:D
bugün saat 19.00 gibi istanbula geldim yollar tamamen kilitliydi otoban dahil..gece çıkmak en karlısı gibi
Herhyer kilitken 12 dakikada anadolu hisarindaki sirketimden kozyatagindaki evime geldim mutluyum huzurluyum ben bile sasirdim normalde daha uzun surerdi :)
bahçelievler - vatan cad- bahçelievler yaptım az önce çağlayan için kırmızı yanıyordu diğer yerler açık.
I love baba parası :D
benim en büyük sorunum karşı tarafa geçerken(anadolu-avrupa). ben özel derse gidiyorum alemdağdan etilere. saat 1 deki ders için çıkıyorum evden 11.30 da. ve yetişemeyip 20-30dk geç kaldığım oluyor. ders saatleri fix. 2 saat. 1-3 arası. 3.01 bile olmuyor 3 te biter ders. parada veriyorum. kimse kusura bakmasın eds yoksa emniyet şeridine böyle durumlarda girerim. isteyen istediği küfüre edebilir. hani bi şahinin yanılmıyorsam arka kısmında yazan laf vardı "senin duanlamı yaşıyorum ki bedduanla mı öleyim" aynen böyle düşünüyorum. ha ama ders çıkışıda gayet normal trafiğin içinde gidiyorum. ha ama eğer birine söz verdiysem o saatte orda olurum dediysem yine giderim emniyet şeridinden.
çok şükür olsun rahat yaşıyorum çoğu insana göre. ama toplu taşımanın kalitesiz olduğuda apaçık ortada. gözünüzde nasıl bir imaj çizdim şu an bilmiyorum ama tanımadığınız içinde birşey demek istemiyorum. forumda epeycene insan yüzyüze tanır bilir öyle biri olmadığımı. o yüzden tartışmak istemiyorum:)
Şimdi geldim boğaziçi köprüsünden. 20 dakika bekledim sadece köprüde bu saatte bile trafik oluyosa istanbul bitmiştir :)