User Tag List

Sayfa 8/8 İlkİlk ... 678
136 sonuçtan 134 ile 136 arası

Konu: İstanbulda Trafik Kilit(Mübalasız)

cagri-35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu baba parası muhabbettide amma uzadı ya, uzatmayın bu kadar birbirinize kinaye yaptıgınıza değmez bayram bayram. Herkesin görüşü farklı tabi , helal haram olayı çok ayrı kavramlar.

Az önce bankamatiklerle işim vardı o yüzden en yakın avm ye gittim aman yarabbi... Aracı parketmek için kaç saat yer kovaladık millet resmen çevreyoluna bırakmış araçlarını. Tıklım tepiş bayada bankamatik kuyruğu bekledim. Maşallah dedikleri var herkesi teğet geçmiş İleride içinden geçmesinde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Türk milleti olarak işimizi son dakikaya bırakmakta üstümüze yoktur ... avm'deki kalabalık için söyledim yanlış anlaşılmasın

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ZaZy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    görüş farkı anan baban yardım eder lafım yok ama kendin kazanıp araba alamaycağını düşünüyorsan ömür boyu babanla mutluluklar ki ayrıca miras değil alın teri olan birçok araç var (sakin sizinkide haram varı kasdetmedim)
    sevgilerimle....
    çok teşekkür ediyorum amin inşallah. kazanıp kazanmama işi okulumu bitireceğim sonrada yüksek lisans. geriside artık şans işi. çalışırsam istediğim gibi ne ala. bende yazayım bari

any question?
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)