User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
30 sonuçtan 20 ile 30 arası

Konu: 2008 Audi S3 .... Bu Aracı Tanıyan Var mı?

emre yeşil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabada boya var sağ sol ön çamurluk sol kapı değişmiş tavanında sağ kapıda sağ arka çamurlukta boya yok pistte kazan yapan araba değil içide dışıda şu anda pırıl pırıl kullanma fırsatım oldu gidişide tatminkar km hiç belli değil o kadar temiz fiyatının böyle olması aracın boyalı olmasından kaynaklanıyor bence çok ta önemli değil zaten ucuz alıp ucuza satacaksın boyasız araba boyasız kalacak diye bir garanti yok istanbulda yaşıyoruz.

coskun_ant - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emre yeşil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arabada boya var sağ sol ön çamurluk sol kapı değişmiş tavanında sağ kapıda sağ arka çamurlukta boya yok pistte kazan yapan araba değil içide dışıda şu anda pırıl pırıl kullanma fırsatım oldu gidişide tatminkar km hiç belli değil o kadar temiz fiyatının böyle olması aracın boyalı olmasından kaynaklanıyor bence çok ta önemli değil zaten ucuz alıp ucuza satacaksın boyasız araba boyasız kalacak diye bir garanti yok istanbulda yaşıyoruz.
    şaftsız arabaların üretimi yasaklansın

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Bütün bu boyalar değişmeler bakımlar yetkili serviste mi yapıldı yoksa farklı garajlarda mı? Serviste bunların kayıtarı varmı? Bilginiz var mı bu konuda acaba?
    25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
    23" Fiat 500e LaPrima
    23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
    Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bar35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bütün bu boyalar değişmeler bakımlar yetkili serviste mi yapıldı yoksa farklı garajlarda mı? Serviste bunların kayıtarı varmı? Bilginiz var mı bu konuda acaba?
    Hepsi doğuşta yapılmış diye biliyorum ben araca baktım çokta beğendim dip diri duruyor ben günlük kullanım için bakmıştım manuel olması almamam da ki tek sebep oldu polo gti aldım dsg olsaydı bir dakika bile düşünmeden alırdım bedavaya S3 veriyor sahibi zaten 55 yazmasa 65 yazsa insanlar 60 teklif ederler ve satılır fiyat da arabada çok güzel düşünen arasın gitsin baksın.

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    İstanbula gitmek için hazırlık yapayım ben en iyisi serviste yapıldıysa zaten hiç sıkıntı yok..
    25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
    23" Fiat 500e LaPrima
    23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
    Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

gambit49 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bar35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İstanbula gitmek için hazırlık yapayım ben en iyisi serviste yapıldıysa zaten hiç sıkıntı yok..
    bence gitmeden once tekrar dusunun

Berent.t - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Plakadan sorgulattım fakat sanırım bir değişiklik olmuş. Şase numarasına ulaşabilirseniz eğer yardımcı olabilirim..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gambit49 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence gitmeden once tekrar dusunun
    Tekrar düşünün derken?...

Aracı Maslak sanayide görmüştüm. Ön kaputta darbe yediği belliydi bağlantılarda bir oransızlık vardı ve boyası özensizdi. Uzun zamandır satış bekleyen bir araç?

Aslında son zamanlarda S3 ilanlarının çoğu işi ticarete dökmüş boyutta. Aynı araçlar sürekli alınıp satılıyor ve ilanları sıkı takip edenler için bu ciddi bir güvensizlik oluşturuyor.

Mesela beyaz bir S3 var neredeyse 3-5 el değiştirdi. Benim bildiğim önce Ankara (ki daha öncesi var) sonra Afyon sonra İstanbul, İstanbul ve yine İstanbul' dan satışta?...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı burakN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tekrar düşünün derken?...

Aracı Maslak sanayide görmüştüm. Ön kaputta darbe yediği belliydi bağlantılarda bir oransızlık vardı ve boyası özensizdi. Uzun zamandır satış bekleyen bir araç?

Aslında son zamanlarda S3 ilanlarının çoğu işi ticarete dökmüş boyutta. Aynı araçlar sürekli alınıp satılıyor ve ilanları sıkı takip edenler için bu ciddi bir güvensizlik oluşturuyor.

Mesela beyaz bir S3 var neredeyse 3-5 el değiştirdi. Benim bildiğim önce Ankara (ki daha öncesi var) sonra Afyon sonra İstanbul, İstanbul ve yine İstanbul' dan satışta?...

Burada kimsenin arabasını kötülemek yada savunmak haddime değil ama senin yorumuna katılmılyorum araba çok düzgün duruyor ve boyası gayet iyi belkide aynı arabadan bahsetmiyoruz sahibide forumda üye gerekli cevabı kendi verse daha iyi olurdu tabi ama forum yorumları ile araba alınmasınıda anlamış değilim gider bakarsın beğenirsen alırsın bence bu kadar basit.

Nires - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Burada kimsenin arabasını kötülemek yada savunmak haddime değil ama senin yorumuna katılmılyorum araba çok düzgün duruyor ve boyası gayet iyi belkide aynı arabadan bahsetmiyoruz sahibide forumda üye gerekli cevabı kendi verse daha iyi olurdu tabi ama forum yorumları ile araba alınmasınıda anlamış değilim gider bakarsın beğenirsen alırsın bence bu kadar basit.
    +1500

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yorumuna şöyle katılıyorum: Aracı görmeden bu araba nasıl diye sormanın pek bir manası yok. Arzu eden önceden şasi numarasını ister ve durumunu sorgulatır. Daha sonra gider ve görür. Şayet farklı ilde bulunuyorsa veya hala muallakta kalındıysa bilgi almakta yarar var.

Araç hakkında fikrimi beyan ettim. Boya konusunda detaylara bakmadığın anlaşılıyor. Belki farklı bir araca bakmışsındır. Kaldı ki boya ve kaportadaki ufak tefek sorunları görmek için uzman olmaya gerek yok.

Zaten satan arkadaşta kısa bir süre binmiş ve satıyor kendisi araç alıp satan bir kişi.

Diğer beyaz S3 için de şunu söyleyeyim. Şu an 59 milyar isteyen de 53 küsüre almış ve bu fiyata satan da 49 milyara almış. Sonuçta sürekli alınıp satılan araçlara özellikle fiyat bakımından dikkat etmek gerek. Boşa kazık yememek için!...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)