Arkadaşlar forumda konuyu aradım ama bulamadım. O sebeple yeni konu açtım. 2 sene önce bir bankanın bireysel emeklilik sistemine girdim. Herhangi bir sıkıntı olmadan primlerimi ödüyorum. Aksilik olmazsa sonuna kadar gitmeyi planlıyorum. En kötü ihtimalle, her ay içine sabit miktarda para attığım bir kumbaraymış gibi düşünüyorum. Aranızda bu sistemde olan varmı? Sizce faydalımıdır?

Alıntı

kendi paramdan zaten milyarlarca tl si olan insanlara rant kazandırıyorum, rantla kalmıyor ceplerine para koyuyorum. ben böyle bakıyorum olaya. geçen dünya gazetesinde bir hesaplama vardı, x bir banka hesap işletim ücreti adı altında, açtığınız hesaplardan çekilen paraların tüm totalini hesaplamışlar. eee tabi bu ücrete itiraz edip geri alan müşterilerde var. tüm müşteri sayısı 3milyon kişi. itiraz eden 470bin küsür kişi. 16tl den bir hesaplarmısınız diğer itiraz etmeyen kişiden ne kadar kazanmış o banka. ne yaptı taş attı kolu mu yoruldu. milletimize üzülüyorum insanlar 900tl maaş için saatlerce gün içinde çalışıyor..... yatçak yerleri yok.

) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
05412424032