valla kaskom varsa keyif sigarasi icerim ben kritigini yaparim oturup
gecmis olsun can kaybi olmamasi sevindirici..
valla kaskom varsa keyif sigarasi icerim ben kritigini yaparim oturup
gecmis olsun can kaybi olmamasi sevindirici..
geçmiş olsun demekten başka bide akıllı olmak lazım demeden edemicem ...
ayrıca böyle becerikli arkadaşımız varsa bi tane picassomuz var![]()
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
Sansliymis.arkadas ilk agizdan cikan kelimeyi yazmis iki kere ufak kaza yaptim her seferinde hay mk nasil vurduk![]()
Az evvel S'ten geçtim. Sağ tarafta bir direk inmiş. Araba falan yoktu ortada..
edit : konu 4 saat önce açılmış zaten, araba olmaması normal![]()
Cana gelmesin fakat dikkatli olmak lazım . Bu s virajı denen yer dergilerde vs. de çıkmıştı bazı geceler toplanılıp geçiliyormuş ora mı ?
Edit : Araçta pek birşey yok gibi görünğyor sevindirici.
Cocuklugumdan beri orda pert olan arac sayisinin haddi hesabi yok.Genelde o virajlardan bmw ler nasibini alir.
bahsedilen viraj bumumerak ettim nasıl bir yer olduğunu google dan burayı buldum
![]()
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
dün gece kumburgaz dönüşü 2 farklı noktada büyük kazalar vardı 2 yerdede araç metrobüs yoluna girmiş ve pertti
arkadaşlar hız felakettir, dikkatli olalım
geçmiş olsun..
bende 2 sene once skoda octavıaytla patladım vıraja gırerke s vırajında ısık oldugun unuttum ve yaklasık 90 veya 100 le ısıkta duran arabalara patlayıp aydınlatma dıregı ve trafık lamba dıregının arasından gecerrek çimlere uctum allahan araba saglamdı ucuz atlattım gercekten devlettede hata var bıraz s vırajını bıtımıne ısı konulması falan her ne kadar arkadasın yaptıgı kazayla ılgılı olmasada bı anımı paylasmak ıstedım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)