:d :d :d ........
Printable View
Comparable cars | Euro NCAP - For safer cars crash test safety rating
o testler sadece yıldızların sayısına bakarak okunmuyor.
Senin dandik gördüğün şey bir çok kez benim yada başkalarının hatası yüzünden içine göçüp sonra eski yerine döndü.Sac çamurluk olsa güzel bir nazarlık olarak kalırdı orda.
Plastik çamurluğun amacı 60km hızla çarpınca sağlam kalması değil tabi ki:D
Ayrıca bir aracın güvenliğini çamurluklarının hammaddesi ile belirlemek ayrıca saçma.
O plastik çamurluklu dandik araba :Dkendi sınıfında yeni güvenlik standartlarını belirlemişti çıtayı yükselterek.
Olay bir çarpmada tamponun plakanın sağa sola dağılması değil , hergün ne arabalar görüyorum ufacık çarpmada dağılmış.Darbeyi emip yaşam kabinine onu minimum hangi araç iletiyorsa güvenlidir
kucağımda veya birinin kucağında bulan yok sen attın onu ortaya,soruya karşılık alamadım ben :)
5 metrelik çamurluk olsun 2 cm bişemi oluyo ? senin arabanda 100 liraysa oda 50 liradır belki ;)
reno 12lerde duvar gibi arabadır içine binip ncap testi yapsana sağlamya veya tankla 60la bi duvara vursana bakayım sen kaç cm oluyosun :)
Mühendisler salak zaten yapar demir yığını, dokunduğun araba veya yaya pert olur.. Bizim milletimiz de sevinir bmw şaihine çarptı şahin pert bmw çizik yok.. Adamlar yaya güvenliğini'de ölçüyor.. Otomobil yapılır sorun yok..
ama bence burda bi genelleme yapmışsın bence.. aradaki yaş farkına bakılırsa peugeot nun e46dan daha iyi puan alması normal..
98 model peugeot ya bakalım mesela 3 yıldız 18 puan almış..
Peugeot 306 | Euro NCAP - For safer cars crash test safety rating
2006 model 3serisi de 5 yıldız 35 puan..
BMW 3 Series | Euro NCAP - For safer cars crash test safety rating
st-max, saçmalama kardeşim.. senin mantığınla gitsek dökme demirle araba yapmak lazım..
güzel kardeşim
aç biraz kazalı araç fotosu bak , hangi çamurluğun seni koruma gibi bir misyonu var?
bi de şöyle bi saçmalık var x5 için 2 sonuç çıkıyo 2003 yazıyo ikisinde de ki kasa değişmedi bu tarite 2003 sonu 2004 başı desek öyle bişet de değil.. birinde 4 yıldız birinde 5 yıldız aynı araba..
BMW X5 | Euro NCAP - For safer cars crash test safety rating
BMW X5 | Euro NCAP - For safer cars crash test safety rating
bide çamurluk işine gelirsek olay o değil hakkaten bu videoyu izlerseniz anlarsınız..
http://www.youtube.com/watch?v=joMK1WZjP7g
Nissan Navara | Euro NCAP - For safer cars crash test safety rating
içindekıne tek yıldız
yayay 2 yıldız yaya daha guvenlı :D
Abi tamam meganelar sağlam plastik parça forever.Pes ediyorum.Buyrun fransızınız sizin olsun.
şurda ağız tadıyla laf sokturtmadınız fransıza ya.
işte yanlışın burda,yanlış anlıyosun + bide üsteliyerek gerilimi ikiye katlıyorsun kardeşim :)
önüne çelikten bir levha al onu tutarak koş ve git bi duvara çarp bide pilates topunu kucağında tutarak aynı şekil duvara vur.Tam istediğim örneği veremedim ama kafanda bi canlandır hangisi daha az sana hasar verir ?