...................... :d
Printable View
Fransızı almanı yok bu işin şurda senin dışında aptal aptal konuşan başka kimse yok.
Sen daha savunduğun şeyin ne olduğunu bilmeden konuşuyorsun boş boş
Bir yazdıklarını kontrol et istersen , geyik yapılan konu var yapılmayan konu var.Herkes düzgün şekilde konuşuyor şurda sen geyik yapıyorsun.
Sana kimseyi savunmuyoruz doğrusu neyse onu söylüyoruz , al fransızın senin olsun diyip trip atıyorsun bide
Navara neymiş öyle ya :( Corsa iyimiş ben böyle beklemiyordum :)
Fransızlara her zaman laf atılır ama onlar arablarını satmaya devam eder :) ilk aracım peugeottu ikinci aracım honda üçüncü aracım yine peugeot ;)
Marka bağımlılığı yapmaya gerek yok bence :) Bazıları satmak için üretir bazıları kullanmak için :)
geyik yaptığım falan yok.Anlayış biçimi farklılıklarıdır.Trip attığımda yok.atıcak değer verdiğim,yakınlık taşıdığım insanlar bu konuda mesaj yazmamış olsa onlara atardım belki.hani alınmayın.
hele şu posttaki arkadaş geyik yapmayıpta ben yapıyorsam zaten olay bitmiştir.
burda tartışıcak birşey yok aslında
aradaki yıl farkına bakılırsa gayet normal bmw den iyi dereceler alması
megane ,i30 da 5 yıldız aldı ona bakılırsa karşılaştırdığımızda E46 dan sağlam araçlar kanısına varılıyor :)
Crash Test 1959 Chevrolet Bel Air VS. 2009 Chevrolet Malibu (Frontal Offset) IIHS 50th Anniversary - YouTube
şu biraz aydınlatacaktır, çamurlukları plastik olan araç darbeye dayanıklı değildir mantığı saçma... çünkü sizi çamurluklar tamponlar yaşatmaz sizi yaşatan aracın darbeye ne kadar dayanıklı olduğudur he nedir bu örnekte olduğu gibi chevy malibu ile bir köşeyi dönerken direğe takarsınız aracınızı çamurluğu yırtılır ama bel-air sadece çizilir. ama iş duvara yada herhangi bir yere çarpmaya gelirse hangi araç gücü ne kadar absorve ediyor o belli eder farkı.
birde o güvenlik testleri aracın segmentine göre yapılıyor diye biliyorum yani herşey kendi klasmanında değerlendiriliyor.
bir arabanın uzun ömürlülüğü ile duvara vurduğunuzda sizin ölüp ölmeyeceğiniz farklı konular
euro ncap o yıldızları verirken sınıf ayrımıda yapıyor diye biliyorum,
ayrıca arada 7 yıl var, 7 yıl önceki araçla şimdiki arasında tabiki teknolojik birçok fark olacak ve euro ncap in de kriterleri mutlaka değişmiştir.
konuyla alakalı bir resimde koyim :D
http://i618.photobucket.com/albums/t...aCrashTest.jpg