emre nin arabası gibi arabalar 3-4 bin fazla istenmez yalnız ondan dedim zaten yakıtı bir tutma diye adamda diyor bir gc parası harcadım sadece bakımlarına.. şimdi emre satmaya kalksa pazarı gc lerin piyasasını bilmiyorum ama standart ortahalli bir gc den 10-15 fazla istiyceği bana göre bence kesin..
yakıt dert değilse gc ler güzel araçlar bizdede zamanında 2.7crd si vardı..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Alabiliyorsan tahoe sport al vortec motorlu ama paraları uçtu
Cherokee çok güzel de tek sorunu fazla salinimli
2000 model sonrası almaya calis lsd var 2000 sonralarinda araziye girersen dahada iş yapar
Sormak istediğin bir şey olursa yardımcı olmaya çalışırım 245.000 km bitti üstünde
Hocam tabiki fazla istenir temiz araclara ama bahsettigimiz araclar 15 yaslarinda ve yuksek hacimli, yani insanlarin almaktan korkacagi cinsten. O yuzden piyasasi 35 40 olan aracada kolay kolay 50 55 kimse vermez. Yani biraz da gercekci olmak lazim.
Abi tesekkur ederim, ben yine basini agritabilirim. Bu arada tahoelar da guzel dedigin gibi ama ucmus fiyatlari. Cok mantikli gelmiyor
Toyota bu isin sonu diyor deneyimli olanlar ama benim icin erken![]()
Basta da dedigim gibi niyetim 2.7 almakti. Evde e270 cdi var, motor ve sanzimani taniyorum o yuzden benim icin mantikli ama 50 55 bin bence fazla o araclara ki kime sorsam en temizine 45 ten fazla verme diyor. Benzinlinin fiyatinin makul olmasi ve motoru sifirlamanin maliyetinin dizele gore yari yariya olmasi biraz daha mantikli kiliyor
pajero larda çok iyidir aklında bulunsun.. yeni kasaları bilhassa güzel fiyatlarıda ikinci elde gayet uygun..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)