birde şasi numarasını alın mümkünse
kaputu açınca ön camın önündeki plastiğin hemen önünde WBA ile başlar
M20 büyük ihtimal
bakın emme manifoldu beyaz dökme demir ise ve üstten böyle örümcek gibi duruyorsa 3ü bi tarafa 3ü bi tarafa o M20 tek egzantrik
motorda siyah hakimse manifold önden bakıldığında motorun sağında ise ve plastik renkte ise o çift egzatnreik M50
yada motor yağı koyulan kapak ön cama yakınsa M50
far-panjura yakın ise M20
M20
M50
![]()
fastchild Allah razı olsun sendenuzmansın baya bu konularda.çok sağol yardımların için...
peki hangi motor tipi daha verimlidir?araçta lpg yok bu arada...eğer yakıtı fazla değilse taktırmayı da düşünmüyorum ancak şu anki aracımdan fazla yakıyorsa düşünmem gerekecek![]()
LPG düşün abi aklından çıkarma uyum sorunu felanda yok ama Atiker felan çekmemezlik gibi sorunlar varmış bizde Landırenzo var gayet güzel bi sistem sorunsuz çalışıyor yaz-kış
2.0 da M50 iyi 150hp
M20 129hp yetersiz gibi kalıyor ama stroker nimeti var ***** 2,5 olur yani her ikiside yetmiyor derseniz
her koşulda m50 daha iyidir 94 ten itibaren vanoslu m50 ler başladı bulabilirseniz harika olur stroker iki motor tipindede mümkün bmw lego gibi blokları hep aynı kullanmışlar motor kodlarında12v de 24v de sahibi oldum m50 olan 525im 520den çevirmeydi inanılmaz sağlıklıydı bulabilirseniz motoru nane bitane bulup uygun fiyata daha sonra çevirin 2.5 2.8 hatta 2.9 küsür
zevkten ağzınız ensenize gider
![]()
96 senesinde almanya siemens müdürünün arabasını babam kendine getirtti. 94 modeldi.Hic unutmuyorum 36 500 km deydi ilk geldiginde cok orjinal bir aractı bagajında bagaj çanta lastigine kadar dolu olan orjinal bir arabaydı.2004 senesine kadar bizde kaldı.
Yeditepe ye basladıgım ilk 2 sene bana kalmıstı.0 kaza 0 boya o seneye kadar bozulmadı,O seneler okuyanlar varsa okul cıkıslarımız cok hızlı olurdu e5 e baglanana kadar herkes kelle koltuk giderditabi simdiki gibi turbo araclar cok yoktu okul yolunda beni hic üzmezdi
manuel di 2 ye cekince sarmasını hic unutamıyorum.a3 ler yeni cıkmıstı okulda cok vardı yapılı 307 ler falan en cok onları üzmek güzel oluyodu
175 000 de sattım aracı koyar koymaz 3.günde anormal bir paraya sattım.Yakıtıda bana cok gelmiyodu o zamanlar.. 80 litreydi deposu, yag yakmasına gelince her bmw kadar yakıyodu.su anda temizi kalmısmıdır bilmiyorum.Arabayı alan adam bizim servisie devam etmis benden sonrada oyle demislerdi.ama 3-5 ay sonra yatak sardırdıgını duymustum nasıl becerdiyse.Arabaya essege biner gibi binen cok.Model itibariyle cok temizi kalmısmıdır muamma.12valve dediklerinizin dikiz aynaları büyük olur 95 96 nında ön panjuru farklıdır.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)