Şimdi sadece tahmin yürüteyim bildiğimden söylemıyorum ama aracın sahıbı arkadasın ıkı adet daha satılık aracı var bırısı dısarının plakası muhtemelen al sat yapıyor gibi. Ama tabi bilemem diğerleri birisi polo diğer 200 e tabi bunu belkı kendısı topladı bınıyor.
bu aracın eskı sahbı arkadsımızdı94 model cabrıo aldı uste para verıp renk dgsıklgı var dıe blıorum bn
![]()
kanka benim face burak çoşkun var ekle konuş arabayı bu hale o soktu ondan sonra satın alanlarlada muhabbeti var detay verir sana ..
ENGean kardeş eğer düzgün bakımlı bir araç istiyorsan Sinan'ın turkuaz TEG'i tavsiye ederim bizim bildiğimiz bir araç sahibinide tanırız aracınıda biliriz
ama yok ben ucuz fiyata bir TEG alıp kendim birşeyler yapcam diyorsan bu araçta fena değil link aşağıda
Honda Integra 1.8 1992 Model 7.500 TL Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 63935349
denizlideki 20 plaka turkuaz alınır.Sahibini başka bir forumdan tanıyorum.Bildiğim kadarıylada çok güzel bir araba.
abı o arac guzel yanlız, ist.dan gıt al gel yol masrafı flan fılan 13000e gelcek,araba cok bos, jant lastıgı coılı xenonu ıvırı zıvırı derken 3000de oyle gıtcek oldu 16-16500. cok cok uzun sure kullanıcagımz bı araba olsa bu arac tabıkı mantıklı ama uzun kullanılmalık bı arac bakmıyoruz![]()
teg ler cızgısı olsun ozellıklerı olsun guzel alet lerde vergısı algısı yakıtı nasıl bunların arkadaslar
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
vergimi ?yıllık 131 lira...
yakıtmı ? otomatiği şehir içi ortalama 9 10 litre yakar şehirler arasıda 7 litreye kadar düşer yakıtı...
düzüde şehir içi 8 9 litre yakar şehirler arasıda 7 8 litre civarı.... ama tabi bakımlısı böyle yakıyor bakımsızsa çok yakar aşırı şekilde....
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
Otomatik düşünürseniz bu arabaları inceleyin derim.
Honda Integra 1.8 1991 Model 13.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Bej renk - 59239715
Honda Integra 1.6 1991 Model 12.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kahverengi renk - 61952820
Honda Integra 1.8 1991 Model 13.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kahverengi renk - 61903945
3. Araba orjinal km. Bizzat gittim baktım. Muhtelif yerlerinde çürükler var.
Güzel bir kaporta boya. Çok cici olur
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)