Hayırlı olsun..Bol kazançlar dilerim
O Drag yarış sebebi bendim quantum ve FİA dershanesi sponsorluğunda yapılmıştı o yüzdenaileye baskı kurduydum bir organizasyon biz yapalım diye
dershane neden drag yarış organizasyonuna katılsın
reklam bı yana yarış atmosferini seviyorum
o yarışa katılan herkesi pek hatırlamam ama vti alma sebebi olarak sizi gösterebilirim Uzun sacliydim hatta kupayı kupa töreninde atsonun yerinde aksam organizasyon yapılmıştı kupanızı annem taktım etmişti
![]()
Hayirlisi olsun yawru,Allah bol kazanc versin siftahi yaplim looalperde bekliyor bak
![]()
35 VT 555 98 vti 35 AD 5528 04 ep3 35 EA 6432 08 fn2
35 EA 7292 08 s2k 35 EA 2260 09 s2k 35 EA 5988 09 s2k
35 EA 5522 09s2k
Hayırlısı olsun papuççi. hepsini 1 haftada satarsın inşallah....
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
bence çok güzel olacak....bayadır çalışıyordunuz üzerinde...baya ciddi mesai harcadınız bu konuya....inşallah tüm emeklerinizin karşılığı fazlasıyla dönecek.....şimdiden bol kazançlar dadlım gıymatlım.
hayırlı uğurlu olsun.allah bol kazançlar versin
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
Hayırlı olsun, Allah bol kazançlar nasip etsin. İstedigim bir nike modeli var, eski bir model ama biraz, 2-3 yıllık, ona ulaşma imkanımız olabilir mi almak istesek ?
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
allah bol kazanc ve bereket versin
SEDAN RED VTİ
hayırlı uğurlu olsun..sadece online satış mı yapıcaksınız..bide toptan satışınız olucak mı ?? benim ayakkabı işiyle uğraşıyorumda ondan sordum![]()
SDR GARAJ
Hayırlı ve uğurlu olsun.
Mesafeli satışlarda zaten koşulsuz iade şartı olması lazım bildiğim kadarıyla.
Herşeyden önce Müşteri Hizmetleri ve Destek bölümü konusunda ilk zamanlarda çalışma yapmanız artı olarak ekleniyor hanenize.
Genelde en büyük şikayet ulaşılamamak.
Bu konuda ben Trendyol.com'u takdir ediyorum bugüne kadar 5 defa alış-veriş yaptım sürekli ayakkabı üzerineydi kah kalıptan kah fotoğraftan farklı durduğu için iade ettim bir sıkıntı çıkarmadılar hiç.
- K -
________
Dr.Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)