|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Mercedes C200k,BMW e46,e90,Freelander II
|
Arkadaşlar ben bilgisayar özürlüyümde aranızda bilgili arkadaşlar vardır.Şu anda tt net kullanıyorum ayda 80tl gibi bişey ödüyorum ve internet hızım cok duşuk.Film şarkı vs nerdeyse hiç indirmiyorum fakat sınırsız su anda internetim.Bana başka bir markadan hızlı ve kotası düşük bir paket önerebilirmisiniz..
__________________________________ SAMPIYON GALATASARAY |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
superonlie varsa sizin oralarda alt yapısı hazırlandıysa fiberini tavsiye ederim en düşük hızı 20mbit ben ayda 50 lira ve sınırsız.
Eğer optik yoksa bile yine DSL i de başarılı |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Smile ADSL İnternet Bağlantı Tarifeleri - Enuygun.com buradan bak istersen çok uygun hepside
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: '11 Nissan Armada V8 - '00 New Beetle
|
Baglantida bi sorun olmasin, bende tt net kullaaniyorum istanbulda sinirsiz 16mb gayet basarili ve ben 34 lira oduyorum bence bi sorun vardir fiyatida baya fazlaymis
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
tt net aradım 8 mb miş hızım.Hiç anlamıyorum bu hızlımı?
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Opel Insignia Turbo/Opel Astra Cdti
|
Bi olcermisin Baran 8mb cikicakmi
2 cikarsa sukretmek lazim tt net de Speedtest.net Ben erel in yazdigi paketteyim suan olctum 21.36mbit upload 18.56 superonline i tavsiye ederim 49 tl
Son Düzenleyen mertk; 13-11-2011 13:40. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: '11 Nissan Armada V8 - '00 New Beetle
|
8mb ninde gayet hizli olmasi lazim niye derseniz Urdun de de 1mb hizla kullaniyorum interneti videolari falan rahatlikla takilmadan izliyorum sadece biseyler indirirken yavas oluyo o kadar
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Connect Silver Edit & Sym Fiddle II
|
Benimde 8 m bit ama modemde TTNET santral 2mbit vermiş gözüküyordu. (UZun zamandır başlık açacağım diyordum burdan anlatayım) Sonra gidip konuştum 6mbit denediler, internet oturmadı santrale uzak dediler maksimı-mum 1 km bence hatlar eski diye çıkamıyor o hıza. Şuanda 4mbit kullanıyorum hakkıyla.
Gerçekteki internet hızınızı bulmak için 1- bir web browser açın (internet exp, mozilla, chrome) 2- Modem IP adresinizi yazın, (10.0.0.1 veya 192.168.1.1 veya 192.168.2.1) 3- Modem kullanıcı v şifreyi girin. Modem ayarlarına gelin (Bazen boş oluyor sadece enter la girebilirsiniz yada 'admin' 'admin' veya 'admin' 'ttnet' olabiliyor. Eğer bunlar olmazsa internetten modem marka ve modelini girip şifreleri öğrenebilirsiniz. 4- Modem ayalarında 'Ana Sayfa' ya gelin ve aşağıdaki bilgilere bakın İnternet Bağlantısı: Bağlı ADSL Bağlantısı: Bağlı ADSL Hızı(Kb/s): 799 / 4096 İnternet IP Adresi: 88.244.7.4 ADSL MAC Adresi: 00:1C:A8:A5:4F:A7 kırmızıyla işaretlediğim yerdeki sayılar sizin gerçek internetiniz. Eğer 8000 den aşşağıysa Turk Telekoma başvurun yükseltin. Diğer bir yavaşlık konusuda ağınızı başkası kullanıyor olabilir. O yüzden arada Wi-Fi şifrenizi değiştirin. |
|
|
|
|
|
#9 | |
![]() |
hem hızları daha yüksek, hemde ücretleri daha uygun. ama ben hala neden 80 tl ödediğini anlamış değilim. tv bu falan kampanyalara üyemisin acaba? benim bir arkadaşıma da olmuştu öyle çünkü. fazla fatura ödüyordu, arayıp sorduğunda bir sürü şeye üye yapmışlar. onları iptal ettirince düzelmişti fatura. senin faturan 55 tl olması lazım hiç bir kampanyaya üye değilsen. Fiyatta da bir yanlışlık var. |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
Otomobil: yok
|
normalde tarifem 8mb |
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: akbil
|
ttnette hız sorunu yasıyosanız ttnet musterı hızmetlerını arayın ben bu sekılde cozdum ;
arıza kaydı bırakıyosunuz cıkan elemana sıtenızden olctum dunya para verıyorum 8mbıt dıyosunuz (sıtede olc hızı soyle dusukse) onlar arıza kaydını alıyo,sonra ankara merkezden sizi arıyolar modemı sıfırlıyolar.. sonuc speedtest nereye gırersenız gırın 8 cıkıyo(yada yakını ) ama 6 değil
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
Otomobil: Connect Silver Edit & Sym Fiddle II
|
TT ye gidince: 'İyi günler, TTnetin 8mbit lik tarifisini kullanıyorum fakat hızım çok yavaş. Modemden baktığımda hızımın 2mbitle limitlendirildiğini gördüm düzeltirmek istiyorum.' de Onlar sana şu sebepten öyle bu sebepten böyle diyecekler inanma, kendinden emin ol. ikna etmeye çalışırlarsa 8mbit e deneyin internet oturmazsa 6 olmazsa 4 isteyin. Hatta aboneliği değiştireceğiniz başka servis sağlayacısına geçeceğinizi söyleyin (fakat tehditi ileri götürmeyin zira başka servis sağlayıcısınıa da geçseniz aynı alt yapıyı kullandığınız için yine hızınız aynı olacak, sadece siziinle lgilensinler diye yem atın) |
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
Otomobil: yok
|
![]() @Baran^ snde kb abi konuna atladım ama durduk yere konu acmak istemedim
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
biraz önce aradım arıza kaydı aldılar ama pekbirşey yapacaklarını sanmıyorum.Bu superonline için ne yapmam gerekiyor? fiber optik vs anlamıyorum nasıl bişey biraz acıklarsanız cok makbule gecer.
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: akbil
|
baran bende aynen oyle dusunuyodum da 24saat ıcınde gerıdonus yapıyolar ve ertesı gun emın olkı 8mıbtse 8mbıt alıyosun ve bır sorun olusmuyo uzun bır sure..
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
Abi benım evde modemde bi sorun var belkide,yada hızı düşük hakkaten 8 yetmıyor.bakalım arıza kaydı aldılar umarım işe yarar ama genede 20se superonline hızı ona gecerim.
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
Sözleşmen falan yok dimi abi? hani modemi hediye verip 2 yıl sözleşme yapıyorlarya.
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
Fiber optik kablolarının tarzı cam kablo desem onun gibi bişi neyse diğer dsl hatları gibi sabit hat gerek duymuyor. ve 2 seçeneği vardı yanlışım yoksa 1 10mbit birde 20mbit başka alternatifi yok.
Yapman gereken bi ara superonlie ı sizin orada alt yapılarmıymıs bir sor istersen belki olmayadabilir. |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
Tamam teşekkürler yarın arıyıp oğrenicem superonline a gecicem öle bişey varsa.20mb hız 8e göre gayet iyi görünüyor
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |