User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
73 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Clio sport yada 1,6 16V Hakkında Bildikleriniz

ethm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MKT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Her malın bir alıcısı vardır kanka.Temiz olduktan sonra elbet satılır.Pejo alanlarıda görüyoruz.Sıfır araba alıp evlat ediniyorlar satamıyorlar ahahaha
    kılıo yu al aldıgın gun adana ya gelecem hemen deneyelım

eser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ethm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    clıo,egsoz fılıtre
    206,egsoz var dı sadece bn bu halde gecıyordum clıo ları .hepsıde bakımlı araclardı..
    video varmı?bak ben ne guzel video koydum 206 geçtiğimin varsa videon koy izliyelim helal olsun yürümeyen teneke ile yuruyen tenekeyı geçmiş diyelim.
    Alıntı diyadin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka fotoyla alakası yok,araba canlı bakınca sıfır gibi.2012 model 106 gti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Clio 206ya boyun bükmez yaw...Motor karakteristikleri baya baya benzer 2 araç ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı eser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    video varmı?bak ben ne guzel video koydum 206 geçtiğimin varsa videon koy izliyelim helal olsun yürümeyen teneke ile yuruyen tenekeyı geçmiş diyelim.
    kardesım 5-6 sene oldu arabayı satalı video ya baktımda bulamadım bnm 206 geregınden fazla iyi gıdıyordu hatta 106 ların arkasında gıdıyordum 2 boy bılen bılıyor zatn ne yazıkkı video yok kac senelık olay bunlar..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bak sana 2006 senesinin videosunu koydum benim cliolarımda hep 106 larla yürümüştü ki bu videonun çekildiğinin ertesi günü körfezde draglardaydık ogün 2. olmuştuk gti sınıfında başka bir cliomuz sadece son la hiçbir zaman gti,vti,vti,gsi lar dışında hiçbir 1.6 ya geçilmedi geçilmezde bugun başka bıryerde daha yazdım 206 rc si dışında yuruyen hiçbir modeli yok!yürümesini geçtim ki MKT ta yürümesi için istemiomuş 206 nın clio ile konfor,ekonomi,yol tutuş bazında yarışabileceği hiçbir özelliği yok fanatikliğe bence gerek yok

peace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok mantıklı araçlar bence hayırlısı olsun.
    Alıntı SULTANOGLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    uzaylıların bizi görmesi için çizilen sıfırlar gayet gereksiz..
    https://www.instagram.com/topalworks/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bak sana 2006 senesinin videosunu koydum benim cliolarımda hep 106 larla yürümüştü ki bu videonun çekildiğinin ertesi günü körfezde draglardaydık ogün 2. olmuştuk gti sınıfında başka bir cliomuz sadece son la hiçbir zaman gti,vti,vti,gsi lar dışında hiçbir 1.6 ya geçilmedi geçilmezde bugun başka bıryerde daha yazdım 206 rc si dışında yuruyen hiçbir modeli yok!yürümesini geçtim ki MKT ta yürümesi için istemiomuş 206 nın clio ile konfor,ekonomi,yol tutuş bazında yarışabileceği hiçbir özelliği yok fanatikliğe bence gerek yok
    senın arsıv baya saglammıs dostum gecmıste gectıklerımın vıdeolarını saklıyacak olsaydık harddısk te yer kalmazdı 206 nın yol tutusu ıyı degıldı bunu da herkes bılıyordu o konuda clıo daha ıyıdır ona birsey dedıgım yok bn clıo da surdum fakat bnm kendı aracım daha cok tatmın edıyordu. zevkler ve renkler tartısılmaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ethm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senın arsıv baya saglammıs dostum gecmıste gectıklerımın vıdeolarını saklıyacak olsaydık harddısk te yer kalmazdı 206 nın yol tutusu ıyı degıldı bunu da herkes bılıyordu o konuda clıo daha ıyıdır ona birsey dedıgım yok bn clıo da surdum fakat bnm kendı aracım daha cok tatmın edıyordu. zevkler ve renkler tartısılmaz
    tabikide zevkler ama testlerede bakarsan clio her türlü bir kaç gömlek üstün 206 dan

baha38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim karşında en iyi örnek benim sanırsam. 1 senede 4-5 tane hondam oldu EK ve EG kasaya bindim en son arabamı sattım 2 ay baktım ama aynen aşırı yüksek fiyatlar farklı bişe alıyım dedim 2001 clio aldım bende donanım hondayla kıyaslanamayacak kadar iyiydi. Yol tutuşunun bu kadar iyi olacağını tahmin etmezdim ama gayet güzel fiyatına göre. Birazcık çok ses alıyo içeri o ayrı. Ama 2001 model değişen boya olmayan bi clioyu tahmin edemiyceğin güzel bi fiyata aldım 13-14 yüksek bence ama boyasız temiz güzel bi araba alınır. Gidişi filan gayet tatmin eder 15 bin tl lik bir Hondadan donanım olarakta model olarakta altta kalan yanı yok bi çok özelliğide üstün. Satmaya gelince 15 istersen aylarca kalır ilanda ama araban temizse ve makul fiyat istersen satılmıycak bi araba yoktur. Bence alınabilcek çok güzel bi araçtır. Tek kapılar 1.6 16v diye geçer 16 v 110 HP Klima,Yol bilgisayarı,ABS,4 Airbag standart özellikleridir. Sunroof opsiyonel 2001 ve sonrasında var. Diğer özellikleri aynı hepsinde koltuk hariç. 4 kapılarda en iyi donanım RXT dir 1.6 RXT ler 90 HP 8 Valftir. Ama donanım olarak aynı sayılır. 4 kapı alacaksanda 1.4 16 valfler var 1.4 RXT diye geçer onlarda 98 HP Sunrooflu olan modelleri var onların. Parça fiyatları çok ucuz misal arka stop sıfırı 80 TL tanesi. Sormak istediğin filan bişey olursa yardımcı olabilirim Hondadan renoya geçen bir kullanıcı olarak.

uerbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bugun başka bıryerde daha yazdım 206 rc si dışında yuruyen hiçbir modeli yok!
    nie böle dedin kanka 106 gti lar var işte üstelik hondanın 1.6 vti motorunun yanına 2.0 rc motorunu kıyaslarsak 206 rc de bence o hacime göre hakkını veremiyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende 1.6 16v clio ve corsa gsi arasında gidip geliyorum ama 2.eli olmadığından güvenemiyorum belki bu işine yarar dostum
    Renault Clio 1.6 16V 2000 Model 13.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 52025516

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı uerbas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nie böle dedin kanka 106 gti lar var işte üstelik hondanın 1.6 vti motorunun yanına 2.0 rc motorunu kıyaslarsak 206 rc de bence o hacime göre hakkını veremiyor
    kanka 206 için dedim onu,206 nın modelleri quick,gti,rc zaten kanka bizim gördüğümüz 206 gti lar aslında 206 xsi,rc ler gti mış bir yerde okumuştum ama kaynağı hatırlamıyorum

bana göre peugeot un gti adını hak eden 3 arabası var
    205 1.9 gti
    106 gti
    306 gti

ToNy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

205 1.9 gti
    106 gti
    306 gti
    Kesinlikle aynı düşüncedeyim...

Savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye, zaman ki sana hasta oldu. İncelikli haytasın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kanka 206 için dedim onu,206 nın modelleri quick,gti,rc zaten kanka bizim gördüğümüz 206 gti lar aslında 206 xsi,rc ler gti mış bir yerde okumuştum ama kaynağı hatırlamıyorum

205 1.9 gti
    106 gti
    306 gti
    pugun geneline söledin sandım yavrum öpüldün konuyu çip etmiyelim,,

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ToNy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kesinlikle aynı düşüncedeyim...
    semt çekmiştir

ToNy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    semt çekmiştir
    Eyvallah...

Savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye, zaman ki sana hasta oldu. İncelikli haytasın.

powERS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.4 16V olanlar var ben onlarla ilgileniyorum 4 kapı RXT donanımlısı sanırım clio nun en yuksek donanımı.. 98 hp bi kac kez kullanmıslıgımız var. tadı damagımdadır serilik olarak birşey diyemem ama donanımı olsun konforu olsun clio diye basit gordugumuz aractan beklenmeyecek duzeyde. sanırım bu araclar turkiyede imal edilmedi. RXT ler fransadan ithal diye biliyorum yanlıs olabılır!

cift kapısı ve sun roof olursa tam benım kalemım. 1.6 16V ler hakkında bırsey dıyemıycem ama 1.4 ten daha performanslı olacagı kesın. gerı kalanıda aynıdır sanırım.

10 lira isteyende var 15 isteyende ama su anda piyasasınca bence 12 13 ler ideal.

*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    12-13 lira param var 4 kapı tercih edecem ama tek kapıda olur sorun deil. bu paralara bi kaç parçası boyalı olsun okadar mühim değil.Değişen olmasın paneli felan ellenmemiş olsun yeter.sonuçta piyasası belli olan araçlar.1 sene kadar yağını suyunu değişip binsem yeter bana .sonrasında zaten satıp yine honda alacam. clio alıp koşturacak değilim.

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı uerbas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende 1.6 16v clio ve corsa gsi arasında gidip geliyorum ama 2.eli olmadığından güvenemiyorum belki bu işine yarar dostum
    Renault Clio 1.6 16V 2000 Model 13.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 52025516
    bu ilandaki aracı görebilme şansın oldumu? resimlerde gayet hoş ama varmı gözüne çarpan bir eksiği gediği.Adanadan taa oralara gelipte boş dönmek istemiyorum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)