User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
24 sonuçtan 20 ile 24 arası

Konu: Die cast (ankara)

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı YuSuFJaN_K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    335i yok mu ömer abi ama cabrio :d
    o malesef temam beyaz japon üzerine ama onu begenip almıstım
    www.vava.cars
    Lapiztes mk7R

KIVANÇ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kyosho 1:18 m6 cabrıo 6.45 coupe m3 gtr ım var m3 un kanatı koseden ufak kırık ıstersen satabılırım m3 un kanatı sokebılırsın ıstersen ınce cıtasıda var guzel durabılır =)

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konunu kırletmiş gibi olmıyım ama bı model ıcın konu açmayayım dedım ızın verırsen yusufucan

91 kasa 2.gen yani crx die castı varmı dünya üzerinde ?? plastık maketı varda bana metalı lazım detayı hıc onemlı deıl 1:18 olsun çamurdan olsun
    DR. OWL

Jem89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ankara'da bulmakta zorlanıyorsan, ben İstanbul'dan kargoyla getirtiyordum.. Aldığım zaman 2-3 tane alıyordum kargoyu falanda onlar ödüyordu.. Onun haricinde Denizli'de bulduklarımı alıyordum ya da İstanbul'a gittikçe kendim alıyordum.. Ama görüp almak gibisi yok tabii..

Aaah ah.. Özledim oyuncaklarımı.. Kendimce iyi para gömmüştüm valla.. Sonra bazılarını sattım falan filan.. Yenilerini aldım.. Harbiden pahalı bi hobi.. Şimdi yine bunun kadar var ama maddi imkanlardan dolayı ara verdim Durumları düzeltince başlıcam yeniden

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Serencebey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hobbytime Türkiye'nin En Büyük Hobi Mağazası

ahmet var orda. Ekmekçilerin selamı var de yardımcı olur
    tamam abi teşekkür ederim uğruycam bu aralar

Alıntı bykral Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yenidoğan tarafında baya büyük oyuncak toptancıları açıldı orda aslında ola bilir. birde çankayada sadece model satan bi dükkan var oranın adresini bulursam yazarım hemen
    çankayada rc06 nın diğer bayisi var orası olmasın? bide yenidoğandaki oyuncakcıların adresi var mı

Alıntı alicancalis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hobbytime.com.tr
    teşekkürler

Alıntı Tunacan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ankara Model & dr.diecast

satış ta yapar.
    eray ile iletişime geç ama...
    eray derken abi ?

Alıntı CinAli_06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sana yakın karum 2 katta bi yer var yusufum. onun dışında yeni ziraat mahallesinde bi yer buldum çok güzel şeyler var adamların elinde orayada bakabilirsin
    bro valla yakınlık uzaklık sorun degil yeter ki ankarada olsun ziraat mahallesi neresi

Alıntı KIVANÇ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kyosho 1:18 m6 cabrıo 6.45 coupe m3 gtr ım var m3 un kanatı koseden ufak kırık ıstersen satabılırım m3 un kanatı sokebılırsın ıstersen ınce cıtasıda var guzel durabılır =)
    sağol kıvanç illede e92 93 arıyorum

Alıntı Jem89 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ankara'da bulmakta zorlanıyorsan, ben İstanbul'dan kargoyla getirtiyordum.. Aldığım zaman 2-3 tane alıyordum kargoyu falanda onlar ödüyordu.. Onun haricinde Denizli'de bulduklarımı alıyordum ya da İstanbul'a gittikçe kendim alıyordum.. Ama görüp almak gibisi yok tabii..

Aaah ah.. Özledim oyuncaklarımı.. Kendimce iyi para gömmüştüm valla.. Sonra bazılarını sattım falan filan.. Yenilerini aldım.. Harbiden pahalı bi hobi.. Şimdi yine bunun kadar var ama maddi imkanlardan dolayı ara verdim Durumları düzeltince başlıcam yeniden
    KANKİM benim görmem lazım sıkıntı orda hafif arızalı jenerasyonuz galiba :/ yok mu bana göre bişeyler

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)