User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
66 sonuçtan 58 ile 66 arası

Konu: İş dolayısıyla şehir değişikliği.. Görüşleriniz ?

Bone-crusheR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben kuşadasında yasayan biri olarak sana tavsiye ederim aydın yada sokede yapamassın kusadasında yaz kıs istedigin gibi takılırsın trafik sorun olmaz istedigin hersey sana yakın soguk don nedir bilmeyiz yıllardan sonra ilk kez 1 avuc kar yagdı iş evi burdan tut git gel yaparsın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı raptor_98 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu izni kışın alıp kullansaydın daha iyi olurdu...kışın hayat nasıl,insan war mı,kim nerde neler yapıo,sosyal hayat kısacası daha iyi takip ederdin...yazın bizim buralar hep güsel,gece bar,gündüz deniz alkol,sağda solda güsl hatunlar fln ) ama kışın Bodrum barlar sokağına in çocuklar maç yapıyo,heryer kapalı , bide arabayla 4 ü bitircek yol yok

ama Kuşadası izmire yakın.cumartesi çalışsan dahil basıp 1 saatte gidersin,pazar gece mece dönersin,bodruma göre kışları daha canlı onuda biliyorum..

ben Bodrum'a 3 sene önce geldim.kendi işimizi kurduk abi kardeş koşturuyoruz,çok Şükür biyerlere geldik güsel şeyler,ha ne zaman izmire gitsem içim bi hoş olur,dönesim gelmez ama hayat işte )) sürekli izmirdeykende sıkılıodum eyw. ama illaki özleniyo ,belkide iyi oldu kıymetlim oldu İzmir'im

benim yaşadıklarım hatta hala yaşadığım duygular,pek beceremem öle yazmayı ama anlamışındır heralde
    Yaklaşık 1 ay önce gittim zaten görmek amaçlı sezon kapalıyken nasıl oluyor diye, şimdide nasıl olsa tatile gideceğim hiç olmazsa kuşadasına gideyim yaz sezonunuda görmüş olurum diye düşünüyorum..

Alıntı EREN34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sehir degisikligi istegi buyuk bir istek. Ona gorede mukafati olmali. Sartlari iyilestirirse git yoksa is bakin derim. İs hayatinda duygusalliga yer olmamali. Oldugunda kaybeden her zaman calisan olur
    Tabi ki ztn şartlarda anlaşabilirsek gideceğim..

Alıntı coolvtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kuşadasının bu son belediye başkanı çok iyi işler yaptı, şehir çok değişti. ev fiyatları çok uygun, sürekli gelen gemiler nedeni ile şehir yaz kış canlı. rahmetli annem ve babam yaz kış kadınlar denizinde yaşıyorlardı. havası ılaman. yaşayan çok yabancı var.

tavsiye ederim.
    Tavsiye için teşekkürler.. Birde yukarıda yazdığım gibi tatil için önerin var mı ?

Alıntı huncherry Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dostum bnde 1 ay kadar önce edirne'den izmire yerleştim herşeyi bırakıp,hatta bugün yeni işimdeki 2. günüm. bu bir aylık zaman zarfında kuzenimin işinde (toptan et satışı) ona yardımcı oldum ve kuşadasına hemen hergün gittim geldim; benim gözlemim ve sorduğum kadarıyla yaz-kış yaşayan bir yer. izmire gelirsende beklerim
    İzmir çok güzel şehir ya ztn izmirde olsa bu iş fırsatı direk giderim inş geldiğim zaman tanışma fırsatımız olur

Alıntı Malii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aydın gitmeeeeeeeeeeeeee
    Kankiii henüz karar verme aşamasındayım kısmet

Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bizim seferihisarda yazlık var kuşadasına toplasan yarım saatlik mesafe aslında yol dümdüz olsa 15 dakkada gidilir ama öyle bir dağ yolu varki adamı canından bezdiriyor devamlı dön baba dön .. kuşadası benim son 10 yılda gözlemlediğim çok betonlaşdı hatta epey epey bir betonlaşdı yeşil çok azaldı turist kalitesindede o denli bir düşme oldu.

işe gelince eğerki terfi edip maaşınıza zam alıcaksanız gidin yani 3-5 sene sonra istanbula döndüğünüzde sizin altınızda çalışan elemanlar sizde yüksek maaşla üst terfilerde olucaksa gittiğinizle kalırsınız hayattan 3-5 yılda geri kalırsınız.. ayrıca kuşadasından gidip gelmek bana iş açısından zor geliyor 25km den değilde oranın yolları o kadar iyi değil ve çoğu yol dağyolu devamlı dönüyorsunuz gerçi söke kuşadası arasını bilmiyorum ama düşündüğün o yolsa kısa mesafede olsa yol adamı cidden yoruyor.

benimde hep hayalimdir yazlık bir yerde yaşamak şu şehirden kurtulmak..
    Gidip gelen kişiler varmış orada görüştüm çok sorun olmuyor dediler. Benimde asıl düşünmemin nedeni bu şehir stresinden uzaklaşma fikrinin cazip gelmesi Haziran sonunda gideceğim, tatil yapmak için önerilerin var mı ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bone-crusheR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben kuşadasında yasayan biri olarak sana tavsiye ederim aydın yada sokede yapamassın kusadasında yaz kıs istedigin gibi takılırsın trafik sorun olmaz istedigin hersey sana yakın soguk don nedir bilmeyiz yıllardan sonra ilk kez 1 avuc kar yagdı iş evi burdan tut git gel yaparsın
    Eyw çok sağol orada yerleşik yaşıyorsun madem bikaç sorum olacak pm atıyorum

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yahu sehir degistirmektw ne var heleki kendi memleketinde kendi dilini konusarak.. Isin hazirsa toplan git . Ben 5 sene once sifir ingilizceyle ulke degistirdim gelecek ay ise eyalet degistiriyorum kolay geliyor artik hersey .

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı -Aydın- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gidip gelen kişiler varmış orada görüştüm çok sorun olmuyor dediler. Benimde asıl düşünmemin nedeni bu şehir stresinden uzaklaşma fikrinin cazip gelmesi Haziran sonunda gideceğim, tatil yapmak için önerilerin var mı ?
    bol bol gez ben kuşadasının denizini beğenmemişdim ama beğenen vardır elbet orda bütün turistik yerler yakın önceki senelere kadar çok gidiyordum kuşadasınada geçen sene 2 defa gittim onun dışında otobandan çeşmeye gazladım hep çeşmede yakın orayada gidersin gez yani bol bol ben her sene keyfine selçuğa meryem anaya bile gidiyorum

geçen sene çok gezdim karaburun çeşmealtı çeşme bizim o taraflar seferihisardan üstü ürkmez payamlı selçuk kuşadası v.b bazı yerlerinde insanı yani yerel halkı çok kötü onuda belirtiyim yabancıları yazlıkçı olsun turist olsun sevmiyorlar yani henüz daha turistik bir yer olmanın bilincine ulaşamamışlar ama ne kadar ironikdirki yerel çalışanlar esnaflarda yazlıkçılar gelsinde sezon açılsın turistler gelsinde para kazanalım diye can atıyorlar..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yahu sehir degistirmektw ne var heleki kendi memleketinde kendi dilini konusarak.. Isin hazirsa toplan git . Ben 5 sene once sifir ingilizceyle ulke degistirdim gelecek ay ise eyalet degistiriyorum kolay geliyor artik hersey .
    Hep aklımdan basıp gideyim yurtdışına deniyeyim dememe rağmen bir türlü cesaret edemediğim birşey ülke değiştirmek

Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bol bol gez ben kuşadasının denizini beğenmemişdim ama beğenen vardır elbet orda bütün turistik yerler yakın önceki senelere kadar çok gidiyordum kuşadasınada geçen sene 2 defa gittim onun dışında otobandan çeşmeye gazladım hep çeşmede yakın orayada gidersin gez yani bol bol ben her sene keyfine selçuğa meryem anaya bile gidiyorum

geçen sene çok gezdim karaburun çeşmealtı çeşme bizim o taraflar seferihisardan üstü ürkmez payamlı selçuk kuşadası v.b bazı yerlerinde insanı yani yerel halkı çok kötü onuda belirtiyim yabancıları yazlıkçı olsun turist olsun sevmiyorlar yani henüz daha turistik bir yer olmanın bilincine ulaşamamışlar ama ne kadar ironikdirki yerel çalışanlar esnaflarda yazlıkçılar gelsinde sezon açılsın turistler gelsinde para kazanalım diye can atıyorlar..
    İnş bir aksilik çıkmazsa hepsini gezicem tatilde tşkrler

R.I.P - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı R.I.P Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kesinlikle kuşadasında oturun derim. bende didimliyim sökede de evimiz var. sökede staj yaptığım zaman 1 hafta kalmıştım fenaydı ama madem arabada verilecek eğerki tatmin edici bir ücret olursa izmire 100 km günlük gidip gelinebilir
    bunu yazdığımda çerkezköydeydim. şuan bende sökedeyim elimden geldiğince yardımcı olabilirim

powERS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ada güzeldir sezonda zaten güzel ama kışın da fena değil. bence biraz sessiz sakin tabi. ama genede iyi çalışmak için güzel tercih bence. + izmirede uzak değil bodrumada. firma sizi gönderiyorsa maaşta ve kariyerde yukseliş olacaksa kaçırmayın derim.

*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...

alfonso4474 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    orj. adalıyım(kuşadası) 21 senedir burda yaşıyorum daha önce konyada okudum izmir ankara 3.5 şehir daha gezip gördüm adadan asla dışarı çıkıp yaşamam insanları hanzo elbet vardır ama büyükşehirle kıyaslanmaz tabi çeşit çeşit insan var ama öle taciz tecavüz kıza sarkma ön kesme gibi çok aşırı büyük olaylar olmaz çokçok nadir ,belediyemiz yeni kişi ile el atılyo alt yapı çevre park deniz temizlik olsun el attı saolsun ,eşini çoluk çocugunu rahat akşam sahilde gezebilceğin, her siteden önünden geçen minubus ulaşımı, mağaza istiyosan adada,sökede bidünya istemediğin kadar var şuan hala yapılyo tüm markalar var, geçim kolay ev kirası uçuk değil 300tl yede ev var 3000bin tlyede, bizim sitede otopark güvenlik kamerası havuz kamelya full ada manzarası var fln 130-150m2 3+1 kira fiyatı 450 -500tl arası ,canın sıkıldı in sahile gez dolaş cadde üstünde birsürü cafe , kafan güzel içeçeksin adanın manzarasını izle deniz herşey ayakların altında (gazibeğendi tepesi) trafik derdin yok cuma günleri ve çarşamba günleri pazar olur onun kargaşası olur akşam okadar ama oda abartılcak bişi değil ,hava desen kışın yağmur olur anca okadar kar senelerdir bu sene yağdı okadar ben adada denize girmem eskiden kötüydü allahtan beledıye temızletyo ama bnm kankam minubus hattı oldugu ıcın butun yaz güzelçamlı millipark davutlarda takılyom denize tek gidilcek yer orası bi arkadaş söke kuşadası yolu temiz komple o yola asfalt dokuldu tek bi bölüm kaldı otoban gibi oldu zaten söke ada arası 23 km fln 15dk sürer araçla özel merak edilen ne varsa sorabilrsiniz aklınızdakileri.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)