User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
23 sonuçtan 20 ile 23 arası

Konu: Mert Hakan - Black Life parçasına çektiğimiz klip

HKA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle herkese tek tek teşekkür ederim. Serdar Ortaç vb tiplerin yanına danscıları alıp çektiği kliplerden gına gelmişti. Teklif gelince bizde böyle birşeyler yapalım dedik.

Alıntı VteC_MaNiaC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tekrar tekrar heryerde belirtiyorm mükemmel olmuş inşallah başka klipleride beklioruz ... artık farklı şeylere ihtiyacımız var

bu arada mert hakanın başka parçası var mı düzenlenmiş yeni olarak
    Şuan son parçası bu, başka yok bildiğim kadarıyla.

Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ilk klip için basarılı.Sanırım hep arkadaş cevresinden kullanılmış erkekler-bayanlar.(bizde ilk klipde öyle yapmıstık hep kuzenim - aile dostumuz vs oynattık.. Keremcem - Yutkunamıyorum) Hani biraz daha güzel bayanlar olsa cok daha sık olurdu gibi.Şarkıda nanana diyen erkegin seside hoş değil ama sizi baglamıyo o tabi.Ama klip çekim olarak effect olarak tam sevdiğim tarz böyle who's your daddy veya daha dogrusu steve angelo - Show Me Love gibi olmuş o tadda.Valla 4-5 tane klip çektik ama ne yazikki sanatçılara anlatamıyorsun.Diyorlarki illa ben olayım , söliyeyim kameranın önünde.. ne zaman kurtulurlar bu kafadan bilemicem.Benim hayalim hep show me love tadında bi klip çekmek.İşte ama öylede muzik yapanda yok sayılır

Sağol Yiğit. Evet erkek oyuncular hep arkadaşım. Danscılar profesyonel. Vokali okuyanda danscılardan birisi Rica ettim, yaparım dedi. Normalde klip çekmiyorduk biliyorsundur daha çok kısa filmlerle uğraşıyoruz ama Mert Hakan ulaşıp, kısa filmlerimizde olduğu gibi efektli bir klip yapabilirmisiniz diye sordu. O yüzden rahattık.

Alıntı redbaron Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sarkı harika ,klipte cok güzel olmus ,dans sahneleri biraz daha fazla olabilirmis. Basarılar...
    Dans sahnesi aslında klibin orjinal hikayesinden fazla. Danscıları parayla aldık ve ben klipte kullanmak üzere bir sürü çekim yaptım. Ama Mert Hakan gündüz kuşağında onları yayınlarsak ceza gelebilir dedi İlk nedenimiz buydu, ikincisi de klibin süresine hikaye anca sıgdı, danscıları da az tuttuk haliyle.

Alıntı zübeyir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öğğğğhhh böğhğhğğğğ. iğrenç olmuş

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HKA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sağol Yiğit. Evet erkek oyuncular hep arkadaşım. Danscılar profesyonel. Vokali okuyanda danscılardan birisi Rica ettim, yaparım dedi. Normalde klip çekmiyorduk biliyorsundur daha çok kısa filmlerle uğraşıyoruz ama Mert Hakan ulaşıp, kısa filmlerimizde olduğu gibi efektli bir klip yapabilirmisiniz diye sordu. O yüzden rahattık.
    demekki bundan sonra sizden daha çok klip görmek isticez.Benim hep görmek istediğim tarzda klipler bunlar.Başarılar

HKA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sağol teşekkür ederim. İnşallah yeni işler gelirse klip sektörünün beklentilerini arttıracagız

34GUN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    senarist tanıdık geldi
    Mustafa GüNeŞ
    BZ S3UPERMAN

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)