ooo mustafa nosmu basıcakmış :D :D :D
Printable View
ooo mustafa nosmu basıcakmış :D :D :D
Göksel abi merak etme 13 milyara vti olur mu? dediler yaptım olacak .... :D
Artık 13 milyarı olan herkes vti ye binecek :D
13bin peşin vtec senin hahaha
u vtec uvvvvvv baby diye uzar gider. arkadaş sanırım u vtec'in subaru'yu ezip geçtiği videoları görmemiş :) ama yinede cesaret etmesi bile güzel. bende bu aracın çatır çatır yürüyüp giden halini gören birisi olarak derim ki;
" arkadaş sen çok yalnış gelmişsin :) " şaka bir yana benim bankom u vti.
özgür hocam bence senin kategorin ise daha üst sınıf olmalı. kimse yalnış anlamasın piyasa istihbaratı bu şekilde :):)
Aslında özgür abinin araba bugatti veyron ile aynı kategori bakma biz densizlik yapıyoruz da kardeşiyiz diye kırmıyor bizi ;)
subaru ezip geçen vtec vaaahhhh akü ne cevherler varmış
bugatti olmadığı kesin ama prelude olmadığıda kesin..
ne zaman deniyorsunuz :)
imhotep beyfendi ayılmış mı acabaaa :D
simdı konustum hastaneden donuyordu kayınpederı ***** allah acıl sıfalar versın zor bır durumla ugrasıyor aksam arıcak benı bakalım
Ben demiyorum videolarda her şey ortada.. neden alaycı bir tavır kullandın anlayamadım. burada tüm vtecler subaruları ezer diye bir şey söylemedim. sonuç olarak iki tarafta gönülden deneme yapmışlar ve ortaya çıkan sonucuda rızalarıyla millete göstermişler. siz vahhhhhh der geçersiniz ben maşallah der izlerim. algı bu.
VTİ alır diye düşünenlerdenim..
bende:D
vtec ya :D , "enzodada 1.6 olsaydı vtec onu geçerdi" gibi anlam dahi bulup konduramadığım deli bozması kelimeleri insanlara ettiren araç :D , bu konudada subaruyu ezdik geçtik ayak üstü maşşallah, :D
Mustafa nosunu sok kardesim yeni konu acta preludunu sana bedavaya sattirayim. :)
Bu sartlarda denemem daha konuya yazmiyorum adimda gecmesin lutfen.
Her gece otobandayım,
Bilmezsin ne haldeyim,
Gözlerim seni arıyor,
Neredesin sen?..
:D:D:D:D:D
hahaha köpek
özgür bu adamla güle oynaya deneyebilirsin bindim arabasına rahat diyorum 5 boy :D
nan herifin arabası 2 ton tirptonik bide dua etsin ilk yazdıklarında denemedi özgür bunla vtec bile açmıyodu arabası :D :D
onemlı olan dostluk cercevesi icinde denemek değilmi? sşdajfnsakşjnfas :D
yola çıkana kadar saygı deneme bittikten sonra kimse babasını tanımaz :D
kanka iddia etmeyeyim ama onla bile geçme ihtimalim var preludeyi :D
manuel prelude olsaidi basılacak km'yi de dikkate alarak preludenin şansı olduğunu düşünebilirdim ama manuel olmayan bir 2.2 preludenin vti karşısında pek tutunma şansı olduğunu düşünmüyorum...
ama şöyle bişi var işi bilmeyen adamdan daha güzel vites atıyo triptonik şanzumanı cidden güzel yani
Nosunu soktunmu
Tekrar ediyorum.. Vtec geçer :)
özgür abi net yazdı beni karıştırmayın dedi ;) :D
Adam haklı beyler :D
passatmustafa ebenı emı :D
Sen kaybetmeye mahkumsun mustafa
öncelikle kendin ol başkalarının agızları ile konuşma
eskiden türkçeyi iyi konuşan biriydin sen
fatihle çokmu takıldın nabtın bütün aksanın bozulmuş