OLM bumeranglarda indirim varmış lan :D:D:D
Printable View
OLM bumeranglarda indirim varmış lan :D:D:D
Ben hatamı biliyorum hilmi farkındayım o zamanda söyledim bir daha bir adamın arabası hakkında konuşmayacağım, savunmayacağım diye ama seninde hatan var sende bunu kabul et sende gider yaptın ama arayanlara giderim yok dedin üstüne suçu bana attın ortalığı sikiştiriyor dedin kabul et hatanı olsun bitsin ben kendi adıma senden özür diliyorum sende dile tatlıya bağlansın.
u vtiyi kendi speclerinme göre geçebilecek fazla vti olmadığını düşünüyorum ondaki o ciğer tüm vticilere gider :) mustafa sanada bolsans diliyorum kazasız belasız olsun
Bumerang a gelllllllllllllllllllll :d
lan olm bumerang die gruıp açıcam ilk uyeside sensin ha mustafa :D tabi baska uyelerde varda :D
Abi insanın başını belaya sokması kadar kolay bişi yok estağfrullah ne mafyalığı biz o ayaklardan uzaklaşalım die geldik siirtten çatışmanın içinde büyüdüm ben en büyük kabadayılık efendiliktir ama ağrıma gidiyor dost bildik sevdik yanlış yapıldı değersiz biri olsa gözümde şu cümlenin yarısını kurmazdım nasıl bu hale geldik anlayamıyorum bile
deli kürek bumerang cehennemi
Özgün tadında bırakın yeter..
mustafa sen bir sembolsün artık ahah gelinim sen anla hesabı
http://www.kutek.net/boomplans/boome...g/bumerang.gif
Vti prelude ü mahweder :D
Neyse yoruldum artık özgün geçmişe mazi yenmişe kuzu denirmiş benim şimdi şu prelude u yürütmem lazım gt30/gt35 ? ne diosun onu söyle
Aman kardeşim başka eski konu açma lütfen
bertan kafana benim kadar taş düşsün :D
Oz bir yıldız olsam :d :D