valla ben yazın aldım a2 yi genelde sürücü kursunun motoru ne ise onunla giriyorsun sınava sanırım biz slalom yaptık u dönnüşü yapıp tekrar slalom yaparak geri döndük sinyal falan vermedim ben hiç sınavdada scooter kullandım
valla ben yazın aldım a2 yi genelde sürücü kursunun motoru ne ise onunla giriyorsun sınava sanırım biz slalom yaptık u dönnüşü yapıp tekrar slalom yaparak geri döndük sinyal falan vermedim ben hiç sınavdada scooter kullandım
benim kursta scooter ile girdi herkez sınava. üç kukanın etrafında 8 çizip geri döndüm verdiler ehliyeti![]()
ben de sürücü kursunun motoru ile girdim, kendi motorunla girme gibi bir durum görmedim. Her kurs 2 tane motorsiklet getiriyor.
Sınava girdiğim motor yarı otomatikti, cub diye tabir edilen modellerden(honda innova 125), debriyaj yok, sol ayakla vites değişimi yapılıyor. Zaten 2. viteste veriliyor. Ondan sonrası scooter gibi hiçbir şey yapmanıza gerek yok, gaz ve frenden ibaret. Konilerin arasından 2 defa 8 çizip geliyorsunuz.
Herkese kazasız günler..![]()
BBK90 CORSA OPC
Bende bi soru sorayım.B sınıfı ehliyetim var, a2 almak için ne yapmam gerekiyor ve kaç paraya patlar benim a2 almam?
valla sıfırdan ehliyet alır gibi sağlık raporu temiz kağıdı ıvır zıvır herşeyi çıkarıyosun sürücü kursuna yazılıyosun totalde 500-600tl gidiyodur herhalde ben 2 sene oldu alalı tam hatırlamıyorum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)