bu arada yabancı şube falan hikaye kardeşim hiç bir etkisi olmaz şubenin
yani memlekete gitmek boşmu olur diyorsn.
hani orda mevcut azdır diye ordan direkt daha kısa zamanda çözemezmiyiz dedim
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
şöylede bişi var sekocum
diyelim herşey ters gitti aöf kaydını yaptıramadın kaydını donduracaksın
kurul zaten 1 yıl tecil verecek zayıflamazsanda bu durum tecil tecil devam edecek
hani okul yaşantından 1 yıl geçer ama aöf kaydını tecil için istiyosan seni etkilemez zaten
valla bende aynı durumdaydım ve bu sene 3. sınıfta kaydımı sildirerek gitmek zorunda kaldım sekocum
gümüşsuyu asker hastahanesinde tanıdığım var ama inan o bile geçen kurula girdiğimde yardımcı olamadı
bana en son kurul raporunda SMK yani sonunda muayene kontrol yazılmamış sırf bu yüzden şubat ayında iskenderuna tekrar gidecem rapor çıktıktan sonra yıllardır hemşire olan tanıdığımla doktora gittiğimde kusura bakma yaa atlamışız ama rapor işleri sıkıntılı sen bi iskenderuna git orda bakarlar çaresine dedi doktor
abi sende yaş ve durum cok farklı. bendeki sadece bi ön kurula alıcak yani biliyosn muaeyene bile girmedim almıcaklar imza atıp cıkıcaz sonrada sonucu vericekler. yani olmaayacak iş deim mustu abi. kaçmıyorm göçmüyorum durumuda izah ediyorm adam gibi. ben krula yine geliyim ama zaten tecil olacağın burdan sen bile biliyorsn verin bana sonra istediğiniz mekana istediğiniz yere saatlerce geliyim ama şu aöf işi için bana bir kağıt vermeleri lazım
hastaneye sevk etmesi çok kotu olmuş halbuki orda işlemi yapamazlarmıydı ?
beni 2.dk da muayenede birşeyim yok dedim geçirmişlerdi b.koyde
bu arada tecil sanırım 2012 de bitiyor ekim son günse ben genemi yoklama kaçağına düştüm bi tutturamıyorum şu gunlerini ya neyse uğrarım hafta içi![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
mustu abi bugun onu anladım adamlık v.s. para etmiyor orda... varsa tanıdık yada kaderine razılık...
yani çözemezsem cok cok yazık olacak... ve insanların içindeki duygularını anasını böyle belliyolar bunuda bugun cok cok iyi anladım....
vicdanı ret yapsan şuanki konumumdan haklı durumdasın, terörist olsan şuanki durumumdan daha fazla hakkın ve söz sahipliğin var. yani delirmemek elde değil.
halıcıoğlu askerlik şubesinde biriside yardım edebilirmiş. aöf le görüştüm oradan bize kişinin heyet raporunda askerlik kararı verilse bile kanunen 2 yıl tecil hakkı vardır diye kağıt alırsan kayıt yapabilirz diye konustular.
Ben şuan Gümüşsuyu asker hastanesinde görev yapıyorum ama bütün gün Kasımpaşaya git gel komutanlarla kanki olduk.Eğer yardımcı olabileceğim bi konu varsa yardımcı olurum
www.egeturbo.com
Turbo asker
ege turbo tel varsa arıyım konusalm tanıdk birisi varsa illaki yardımın olur zaten bana cok yüksek birisine gerek yok sadece bi ricayla iş cozulur bende askerden kaçma yada xx bi durum yok sadece 23ündeki kurula verseler yeticek. zaten kilo olayını muayene bile etmiyorlar sadece imza atp kağıdı alıyoruz.
yardımın dokunursa cok cok makbule geçer.
onurm anlattım ama yapamıyorz dediler hatta dedimki dilekce yazıyım 30unda ben size o kağıdı getiremzsem kaydımı silin ücretimi yakın. ama malesef dediler.
cep telefonuma el kondu komutanlar tarafındanakşam kasımpaşaya göreve çıkıcam zaten gittiğimde oradaki bş çvşlardan rica ederim en kötü bizim hastanedeki komutanlardan rica ederim sana en geç pazartesiye buradan yazarm abi bana telefonunu pm atarsan sevinirim
www.egeturbo.com
Turbo asker
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)