abi dün nişantaşında vv plaka fıstık yeşili bundan geçti 3.0 v6 rs yanlız harbi araba felaket yaw... o nasıl bişiydi öyle2 kere görme şansım oldu bu yaşa kadar etkileyici araçlardan bitanesiydi.
standart rs i bodykitle bu şekle çevirmek mümkünmüdür katliam yapmamak kaydıyla? bilenlerden rica ediyorm
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
daha uygun fiyata mazda verelim
http://www.techturkey.com/forum/otom...1-bp-swap.html
muhabbete bak bıda alma dıyo yaaa elımdekı parayı bıde dukkanı versem anca alırım herhalde bunu![]()
![]()
![]()
tesekkur ettım koray abı ama sen bunu sayısalı tutturunca bana hedıye edıcen herhalde![]()
İnceden mı![]()
bu aracı toplarken komple kalıplarını bile aldılar herseyinin su an 10 liraya bı Clio sport aliyosun sonra 6,7 binliraya böyle yapiyolar bi aksam üstünde eksozu yokken çalıştırdık manifolttan direk yoktu sesi duyma bizim köpek vardı o bile kaçtı yanımızdan
biraz hasarliydi ama citir degildi .
C R M performance
eywallah adaştelefonda guzelllıgımı yaptım ben mesuta ama ıllede yuzyuze goruselım dıyo kendısı
kanka araba ewın onunde gıt anahtarı wersınler sıkıntı yok anlasırız illaki...
güzellikte sıkıntı yok adaşyabancıya gitmesin...
![]()
34 DF 2123 MEGGY COUPE
34 BK 690 VTİ
34 UHC 22 FİESTA S
34 YM 0023 E46 3.18İ
34 ECN 72 E36 3.16İ
herkeze tesekkurler beyler hayırlısıyla serkan la anlasık vti ı aldık ondan yarın satısını alıcaz bı aksılık cıkmazsa![]()
serkanla aksilik cıkarsa senden bilirim mesut şeker gibi adamla sıkıntı cıkarmaya bide adamdaki vti tek kapıydı sonradan kapı mı ekledn hani sedan arıyodun
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)