spreyi geçtimde bu çok daha hoşuma gitti sipraiş vermeyi düşünüyorum
![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
bu sitedeki videoyu izledimde çok başarılı valla kesinlikle yolculuklarda alırım bu kapaklardan takarım plakalarıma mis gibi vallaben zaten aşırı suratli giden biri değilimde ortalamam 100-110 falan ceza yemeyelim yeterki
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Şoka girdim amk
208 gti by Peugeot Sport; İstanbul Park: 2:28.099 - 04.05.2025
Saxo évo-2 0-402 : 13.821 sn.
Powered By : Piston Garage
Nazmi TOÇAK
GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER !!
eskişehir ankara yolunda başlamış.
şu an için anlık hızınızı yazıp sanırım 121(110+11) in altında iseniz teşekkür ediyor ama ortalama hız için birkaç kere 0 gördüm ama eskişşehir'den dönerken ortalama hızımı da yazdı sevgili makineler. yani yakında aktif ederler ceza kesimini. hele ki bu iş ankara'da şehir içine de gelirse işte o zaman zıçanzi.
on plakayı sokerım arka plakayıda cıkarır camura bularım,kuruturum o camuru kabasını alırım tozdan bı halt gorunmez,devam![]()
İNSTAGRAM KULLANICI ADIM : h.a.k.a.n.s.g.r
hadi avrupa yakasında şeritler dar hız limiti 70 anladık diyelimde anadolu yakasında e-5 e nasıl 70 hız sınırı koyulur aklım almıyor
artık pist yok radar varbiz nerde hız yapacaz arkadaş
![]()
eğer gerçekten insanları korumaksa amaç ki böyle bir niyetleri olduğunu sanmıyorum tek dertleri ceza kesip para kazanmak saçma birsey
Beyaz çizgi olmayan yollarda gezmek lazım.
ankara-esk arası var bunlardan plakanı okuyup ortalama hızını söylüyor sıkıntı yoksa teşekkür ediyor,plakanı cok güzel görüyor direk sistemde yazıyor![]()
Insallah emniyettden kaynak yapanlara 1000 tl ceza gelir, amin!!!!
Herkes kurallara uyacaksa, kayrilan yoksa ben varim, yurt disinda yasadim, herkes 30 la gidiyordu koy yollarinda. Oylesi daha iyi, destekliyorum... Laftan anlamayana ceza iyidir, hala kaynakci firsatci dolu memleket...
Built to fall....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)