bravo 1.6 mjet 120hp dualogic mesela..+punto evo mjet dualogic i söylemiş arkadaş =) gerçekten başarılı motorlar..
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
bravodada varmıs ama 54 lira fazla gelir...
punto evo multijet dualogic 43 lira donanımı iyi yalnız yakıt konusunda bisey bulamadım....
opel astranın yenı kasalarında dızel bır model var tam olarak paketını bılmıyorum cosmo dıe gecıyor sanırım yan komsumda var cok az yaktıgını cokta memnun oldugunu belırtıyor
bende kia'ya bakmanızı tavsıye ederım ısyerınden bı meslektasımdada kia var yakıtından ve servıs ortamından cok memnun rio modeli
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
http://www.torkgaraj.com/
Beğenirseniz çok sevinirim teşekkürler.
Çekimlerim : http://www.facebook.com/pages/Photog...09808212402660
Bi kac ay once punto evoyu 35li bi rakama almistik. Simdi nolmus oyle ya otv motv aglatmislar..
Evoda cok guzel ici fln acaip hos. Benim civicten sonra binince huzur diyorum![]()
00' Civic 1.6IES
diğer arabalaro bilmem de toyotanın m/m şanzımanı beş para etmez şiddetle uzak durun uzakdurun
kasası gayet hoş olsa da clio 2.elde diğer seçeneklerden daha çok kayıp yaşatabilir.
punto evo-polo-accent era 1.5 crdi oto (37.450)-accent blue 1.6 crdi oto (44.900) seçeneklerini de incelemenizi tavsiye ederim.
hyundai i30 veya kia ceed veya tek kapı olabilirse pro ceed düşünebilirsiniz
bunların dışında gene accent blue ve kia ceratoda iyi seçenek bence dizel otomatik olarak
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
07- 08 megane sedan 1.5 DCI privelage otomatik sunrooflu almayı düşünüyorum kendime sanada tavsiye ederim hacı
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
Punto Evo, 95 hplik 1.3 multijet motorunla ve otomatik vitesinle hem deli gibi gidiyor hemde 1.3 multijet paliodan daha az yakıyor. Kesinlikle tavsiye ederim Fiat grubunu sevmemem rağmen.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Bizim Punto Kaanda var. Onda aynı zamanda yeni kasa Lancia Delta Dizel var. Sorarsan Puntoyu daha çok seviyor. Daha seri bir araç der kendisi
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
size en uygun araç şu anda PUNTO EVO 1,3 MJET 95 BG DYNAMIC DUALOGİC;
hem motor ve şanzuman çok başarılı hem yakıt konusunda çok cimri hemde kredili alım seçenekleri mevcut;örneğin şu anda bu otomobili 36 ayda 0,89 faiz oranı ile dosya masrafsız ya da 15000 Tl 15 ay %0 faiz ile dosya masrafsız alabilirsiniz.
F.I.A.T Aktif Satış Danışmanı...
toyota mm-t şanzımanları tavsiye etmiyorum
reno güzel seçenek ama bence sıfır değil bir iki yaşında kredi alınabilecek olanları araştırılmalı
günlük kullanılacak o sınıf bir eşşeğe bence 40 üzeri bütçeler harcanmamalı
bu arada renonun bvr şanzımanı da yarı otomatiktir , geçişlerdeki sarsıntının sebebi budur... klasik otomatik değildir , debriyajı olan , zamanı geldiğinde debriyaj baskı balatası değiştirilen "otomatikleştirilmiş" bir manuel şanzımandır bvr'ler...
günlük eşşek olur , ama dediğim gibi genç ikinci el olanları daha mantıklı...
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
ayrıca ikinci el değerleri düşünülürse kia hyundai vs. markalardan ziyade reno daha ön planda olur bana göre
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
dizel otomatikte korelilerden ve cift kavramalı sanzımanlardan baskası yalan. MMt ye kötü diyorsunuz ok. ama easytronic bilmemne matik vs de aynı şey. Gerçekten sorunsuz dizel otomatik arıyorsanız Tam otomatik olması şart. Kesinlikle Otomatikleştirilmiş robotize şanzıman tercih etmeyin. Bunu sunanda sadece Kia-Hyundai ikilisi var.
Alternatif bir öneri olarak yeni Yaris 1.33 lt benzinli Multi drive S. Yeni nesil kademesiz CVT şanzımanı, ekonomik motoru ve harika donanımı var.
burdan inceleyebilirsiniz: Yaris
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)