arkadaşlar pazar sabah sabiha gökçen ' den bahçelievler ' e neyle geçebilirim?
en uygun güzergah ve taşıt nedir?
iyi ve kötü ihtimalle kaç saat sürer ? istanbulu bilmiyorum istanbuldaki arkadaşlar bilgi verebilirse sevinirim.
arkadaşlar pazar sabah sabiha gökçen ' den bahçelievler ' e neyle geçebilirim?
en uygun güzergah ve taşıt nedir?
iyi ve kötü ihtimalle kaç saat sürer ? istanbulu bilmiyorum istanbuldaki arkadaşlar bilgi verebilirse sevinirim.
arabasız düsünerek yazıyorum ihtimalleri
1-metrobusle kadıkoy ordan kadıkoyden rıhtıma inip(kabaca 1 saat) e-10 binerek ekspres otobusle (buda 45dk-1sa cıvarinda) sabihada olmak
2- bakırkoyden denizotobusyle kadıkoye gecip(20dk) yine e-10 la sabiha gokcene
3- bahçelievlerden taksime gidip taksimde havaşa binip direk sabihaya gitmek
burda kötü bi durum trafik saatlerinde sacma sapan uzayabiliyo ondan pazar sabah kaçta orda olman gerektigini solersen yardımcı olurum 5 sene boyunca o yolu kullandım okulum dolayısıyla
http://www.havas.net/otobus-ve-otopa...en-havalimani/
1881 - 193∞
aa pardon ya dikkat etmemişim ozaman
sabiha gokcenden inince e-3 e biniyosun 4.leventte inip ya taksime metroyla ordanda minibusle gidebilirsin 2-yada minibuse binip zincirlikuyu metrobuse gidip ordan bahçelievlere gidebilirsin
3- veya yine havaşla taksim ordan sonrası üstte anlattıgım gibi
1881 - 193∞
çok tsk berkan. havaşla taksime gitmek en mantıklısı sanırım.
havas ile sabiha gökçen-taksim ne kadar sürer ?
taksim - bahçelievler taksi ücreti ne kadar tutar ?
Nereden : Taksim, 34437 Istanbul
Nereye : Şirinevler Mh., Zeki Müren Sk, 34188 Istanbul
17,4 km 30.32 TL
İstanbul taksi ücreti ve mesafe hesaplayıcı | İstanbul haritası
1881 - 193∞
Sabiha'da iniyorsun.. Dışarı çıkıp Havaş'a biniyorsun.. 12 Tl ücretini verip Taksime trafik yoksa en geç 1 saatte geliyorsun..
İndiğin yerden Mecidiyeköy'e giden yolun oradaki Mc'donald'sın önünden 97 T otobüsü geçiyor.. Ona biniyorsun bahçelievlerdesin..![]()
İnince disarda e10 var express saatine denk gelirsen daha cabuk kadikoye gidersin express olmayan bi saate gider.kadikoyden metrobus bahcelievlere gidiyor zaten.yada havasla kadikoye gidersin hvas daha cabuk gider sonra yine metrobus yapabilirsin
istanbullu arkadaslar
konuyu hortlatiyorum ama bu guzergah icin bildiginiz shuttle yada baska transfer alternatifi varmi?
(ataturk havalimanini uygun ucus olmadigi kullanamiyorum)
i'm not a monster i'm just ahead of the curve..
Alternatif var mı bilmiyorum ama ben de sabiha gökçenden bahçelievlere geçeceğim zaman oradaki havataşı kullanıp taksime geçiyorum. Taksimden de otobüse biniyorum. yenibosna metroya kadar gelen bir otobüs var e5 üzerinden. 73 numaralı otobüs. Eskiden yeri Şişliye giden cadde üzerindeydi ama son çalışmalardan sonra aşağıya alındı duraklar. Tarlabaşına doğru şu anda duraklar.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)