Arkadaşlar merhaba
Dede mesleği olan keresteciliğe 6 yıl aradan sonra geri dönüş yaptım tilki misali![]()
Akyazıda işlemekte olan fabrikanın idaresi mal alım satımı babam tarafımdan tam yetki olarak bana devredildi
Biz firma olarak sert agaç işliyoruz Meşe ve Kayın agırlıkta Ama dikili orman aldıgımız için Köknar - çam - kestane - akçaağaç - ıhlamur - gürgen de oluyor bunların çogunu tomruk olarakta satışımız var
Biz firma olarak Kerestecilere toptan kereste satışı yapıyoruz parekende satışımız yok
dediğim gibi biz devletten dikili orman alıp kesiyoruz
sonra onları kalas haline getirip izmir antalya konya ankara gibi ağaç kesim satış bölgesi olmayan illerdeki keresteci müşterilerimize parekende satmaları için yolluyoruz
1 nci sınıf ağaç işlemeye özen gösteriyorum çünkü 3 ve 4 ncü sınıf müşterim hiç yok ama talep olursa hususi tomruk alıp işler veririm
Bunu sizlerle paylaşma istedim belki aranızda agaç işi yapan vardır veyahut mobilyacılık yapıp agaç işleyen vardır çünkü parekende yapmadıgımız için 30 metreküp ve fazlası alımlarda cidden fiyatlarımız piyasaya göre daha uygun
O arkadaşlarmıza da üretim yapmak isterim
Herkese hayırlı işler
yönetim izinlidir.