User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
36 sonuçtan 20 ile 36 arası

Konu: Dizel araç Önerilieriniz (25.000 TL'ye kadar)

powERS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BaybuRtlu69 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.3 Motor Linea da yeterli mi peki ?
    25000 e linea emotion yani en dolusunu bulabilirsin. 90lıklardan. ve bence o paraya 2.el dizel alınabılecek en ıyı seceneklerden bırı ama emotion paket icin konusuyorum tabi.

1.3 90 hp o kasaya eger cok sıkmıcaksan ucup kacmıcaksan yetıyor.

ama yokuslarda ve ozellıkle yokuslarda kalkıslarda bıraz zorlanıyor.

1.6 lar emınım cok daha rahattır ama o zamanda paketten odun vermek zorunda kalabılırsın 25 liraya bulmak ıcın..

*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...

BaybuRtlu69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Linealara bakınıcam fakat, olmuşken sağlam bi otomobil olsun sıkıntısız sorunsuz uzun soluklu biniyim istiyorum. TOYOTA üzerinde yoğunlaşmaya çalışıyorum fakat bir çoğu çok yüksek kmlerde yol yapmış, temiz az kullanılmş güzel bi modeline denk gelmeye çalışıyorum.. varsa bildiğiniz hber verirseniz sevinirim

Birde ek olarak şuanda acele etmiyorum, şu bedelli olayından sonra bir çok kişi aracınıda satışa yönelecektir, biraz fiyatlarda düşüş olur
    Emre Kalkan

akarags1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hyundai accent era STYLE paket olabilir, orjinal jant, orjinal sunroof,dijital klima vs.

Hyundai Accent Era 1.5 Era CRDi-VGT Style 2007 Model 24.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 61750394

ve farklı bir tavsiye:

seat cordoba 1.4 TDI olabilir.. yalnız bu motorlar 3 silindirli ve biraz sesli motorlardır ama yakıt konusunda gayet tatminkar ve görünüş anlamında da bence çok şık bir araba

Seat Cordoba 1.4 TDI Reference 2006 Model 21.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 53406039

Seat Cordoba 1.4 TDI S-Rider 2005 Model 23.950 TL Galeriden satılık ikinci el Bordo renk - 65845444

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araç benimdir düşünürseniz yardımcı olabilirim 1.6TDCİ Dizel Sıkıntısız Bakımlı Kafanı Ağrıtmaz Yakıtı Çok Güzel Şehiriçinde Çalışmayan Hiç Bir Aksamı Yoktur Kazası Belası Yoktur.

http://www.araba.com/4371749/Ford-Focus-16-TDCi-Trend

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı akarags1905 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hyundai accent era STYLE paket olabilir, orjinal jant, orjinal sunroof,dijital klima vs.

Hyundai Accent Era 1.5 Era CRDi-VGT Style 2007 Model 24.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 61750394

ve farklı bir tavsiye:

seat cordoba 1.4 TDI olabilir.. yalnız bu motorlar 3 silindirli ve biraz sesli motorlardır ama yakıt konusunda gayet tatminkar ve görünüş anlamında da bence çok şık bir araba

Seat Cordoba 1.4 TDI Reference 2006 Model 21.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 53406039

Seat Cordoba 1.4 TDI S-Rider 2005 Model 23.950 TL Galeriden satılık ikinci el Bordo renk - 65845444
    Seatlar gerçekten çok hoş, daha önce hiç bu modeline bakınmamıştım. Fakat parça konusunda sıkıntı yaşatımıdır acaba ? Diğer marka modellere göre daha pahalı bir bakımı var sanırım. Şöyle iyice incelemek lazım, piyasada uygun fiyatı temizini bulmak için çalışıyorum ve az kullanılmış.. ilan linkleri ve ilgin için teşekkür ederim.

Alıntı RIDVAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araç benimdir düşünürseniz yardımcı olabilirim 1.6TDCİ Dizel Sıkıntısız Bakımlı Kafanı Ağrıtmaz Yakıtı Çok Güzel Şehiriçinde Çalışmayan Hiç Bir Aksamı Yoktur Kazası Belası Yoktur.

Sahibinden Satılık "Ford Focus 1.6 TDCi Trend" - 23.750 TL - 2700 Şahinbey Gaziantep - Araba.Com

Aslında tam anlamıyla olabilcek ve istediğim araba bu gibi. Tek şey, kilometresi 100.000 i geçmiş. özellikler arasında az kullanılmş istiyordum fakat, ilanda yazdğınız gibi kazasız ve temizse görüşebiliriz detaylar için
    Emre Kalkan

1lker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    meganın dizelini kullanan bı arkadasım var fazlasıyla memnun servısı dısında bakabılırsın benım fıkrımde hyundai accent era mıdır tam ısımını bılmıorm 1.5 dızellerı var onlarada bı bakabılırsın
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
    http://www.torkgaraj.com/
    Beğenirseniz çok sevinirim teşekkürler.
    Çekimlerim : http://www.facebook.com/pages/Photog...09808212402660

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    accent era kullandım, çok boş teneke bir araç gibi geliyor. 110-120 km yi görünce, araç resmen yolda titriyor yol tutuşu çok zayıf...

madem ortaya bi miktar para koyuyorz, olabildiğince sağlamını ve iyisini bulmk istiyorum. yinede yorumun için tşekkürler..

Önceliği bu ara toyota ford ve meganlara vermeye başladım bakalm artk hayırlısı

*Denk geldiğiniz bu fiyat aralığındaki araçların linklerini buradan yazıp yardımcı olursanız svinirm arkadaşlar
    Emre Kalkan

1lker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    meganı bende surmustum keyıflı cekme tıtreme vs yoktu bak ama eraya bınmemıstım dıkkate alıcam bende degerlendırmenızı tesekkurler
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
    http://www.torkgaraj.com/
    Beğenirseniz çok sevinirim teşekkürler.
    Çekimlerim : http://www.facebook.com/pages/Photog...09808212402660

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 1lker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    meganı bende surmustum keyıflı cekme tıtreme vs yoktu bak ama eraya bınmemıstım dıkkate alıcam bende degerlendırmenızı tesekkurler
    Megane 2 sanırım bahsettiğiniz model dimi ? birde arkadaşınız aracını satıyor mu..
    Emre Kalkan

ÜSTÜNERC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hyundai accent 1.5 crdı 2005 model bızde var yıne 3.araba olarak kullanyoruz dizel oldugu ıcın oldukca az yakıyor kırsal motorın koyarsan baya bı az yakıyor dıyebılırım shelden benzın alınca erken bıtıyor benzını oda katkılı benzın oldugu ıcın yakıyor arac ama performans alıyorsun ama kırsal motorinde oyle degıl arac cok serı degıl ama yakıttan tasaruf edıyorsun bıraz aklında bulunsun dıye dedım

kadirsa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    peugeot 407 2.0 hdi; 2005-2006 v.s
    Bir ölür BİN DİRİLİRİZ...

Varlığım TÜRK Varlığına Armağan Olsun!

Jem89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bi kişide c4 dememiş Accent ve megane'dan çok daha iyidir.. Emin ol.. Yakıt konusunda da üzmez.. Az yakar çok kaçar cinsten.. Örnek versin diye bi tane link veriyorum aracı tanımam etmem

Citroën C4 1.6 HDI SX PK 2005 Model 24.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 65586343

Kaldıki diğerlerinden farklı olarak esp hız sabitleyici dijital klima gibi bir çok özelliği var..

akarags1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [B]Seatlar gerçekten çok hoş, daha önce hiç bu modeline bakınmamıştım. Fakat parça konusunda sıkıntı yaşatımıdır acaba ? Diğer marka modellere göre daha pahalı bir bakımı var sanırım. Şöyle iyice incelemek lazım, piyasada uygun fiyatı temizini bulmak için çalışıyorum ve az kullanılmış.. ilan linkleri ve ilgin için teşekkür ederim.
    bende sizin gibi dizel arayışı içindeyken bu 2 modele yoğunlaşmıştım ama bütçem 25.000 civarı değil de 22.000 max. olduğundan bunlar daha baskın çıkmıştı..

era'yı kullandım ama herkesin söylediği ***** sorunları var.. viraj kabiliyetinde eksiklik, yol tutuşunda eksiklik vs. onun dışında yakıtı konusunda harika değerler sahip olduğunu yakın arkadaşlarımdan duyuyorum.

cordoba ise kendini yıllardır kanıtlamış, taş gibi sağlam bir TDI motora sahip.. parça konusunda ise genelde VAG grubu parçaları olduğundan bulunma konusunda sıkıntı yaşamazsınız. motor parçaları skoda-vw-seat hepsinin aynı zaten çünkü hepsinde TDI var.. normal parça konusunda da sıkıntı yaşamazsınız, ki zaten 25.000 liralık bir araba bütçeniz varsa asla yaşamazsınız

megane'ı kişisel tercihimden dolayı seçmezdim ama örneğin focus, cordobadan bir üst sınıf bir araç, o yüzden olabiliyosa o olsun ancak temizini bulmakta güçlük çekerseniz daha 60-70bin km'lerde tertemiz, değişensiz, boyasız bir cordoba sahibi olabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aslında tam anlamıyla olabilcek ve istediğim araba bu gibi. Tek şey, kilometresi 100.000 i geçmiş. özellikler arasında az kullanılmş istiyordum fakat, ilanda yazdğınız gibi kazasız ve temizse görüşebiliriz detaylar için[/QUOTE]

Kilometresinin geçmiş olması önemli hiç değil niye değil araba bakımlı herşeyi zamanında yapılmış hatta gününden önce yapılmış 1ay önce mazot filtresi yağ filtresi yağı değişti ön düzeni full bakım yapıldı ilanı oku kardeşim en ufak kazası değişeni yok eteklerinde 5-6 parça yüzeysel olarak boya var ufak tefek sürtünmeden çizikten b kadar düşünürsen beklerim.

m. ali öz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.3 Motor Linea da yeterli mi peki ?
    90 lığı gayet güzel.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Seat - Fiat(Linea) ve hyundai accent era yı tamamen kafadan çıkarttım arkadşlar

* Renault Toyota ve Ford Focus 1.6 markaları üzerinde yoğunlaşmaya çalışıyorum

yalnız bulamıyorum yaa, özellikle toyota beni çok çekiyor sağlamlığı açısından ama az kullanılmışı uygun fiyatlısı yooook :S Gözünüze çarpan veya çvrenizde bildiğiniz araçlar hakkında bilgi vermeye devam ederseniz sevinirim... yıl başına kadar aracı almak istiyorum, gün içinde araştırmalar yaptığımda sahibinden.com da, pek işe yarar ilanda denk gelmedi gözüme malesf
    Emre Kalkan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RIDVAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aslında tam anlamıyla olabilcek ve istediğim araba bu gibi. Tek şey, kilometresi 100.000 i geçmiş. özellikler arasında az kullanılmş istiyordum fakat, ilanda yazdğınız gibi kazasız ve temizse görüşebiliriz detaylar için

Kilometresinin geçmiş olması önemli hiç değil niye değil araba bakımlı herşeyi zamanında yapılmış hatta gününden önce yapılmış 1ay önce mazot filtresi yağ filtresi yağı değişti ön düzeni full bakım yapıldı ilanı oku kardeşim en ufak kazası değişeni yok eteklerinde 5-6 parça yüzeysel olarak boya var ufak tefek sürtünmeden çizikten b kadar düşünürsen beklerim.[/QUOTE]

Eyvallah, biraz daha araştırıyım. aracın gerçekten iyi bakılmış ve dedğin gibi sorunsuzsa zaten kaçmaz fakat yinede daha az kilomtre yapmış bir araç bakınıyorum, birşeyler çıkmazsa 2 haftaya kadar, eğer aracın satılmamış olursa tekrardan bi pm atarım
    Emre Kalkan

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)