mercek alıp taktırabilirsiniz farınıza.. ancak farınız halojen ampullere göre tasarlanmıştır.
xenon ampullerde ise kullanılan teknik sebebi ile ışığı dağıtmaması için mutlak surette ya xenona uygun far kullanılmalı ya da mercek içinde kullanılmalıdır.
halojen farlarda kullanılan xenon ampuller kesinlikle ışığı dağıtır ve karşıdan gelen kişinin gözünü alır. Üzerine odaklama yapamamanız sebebi ile yeterli aydınlatmayı da alamazsınız.
Bunlara sadece far değil sislerde kullanılan xenon larda dahildir.
mtec in gold serisi 6000k 4 seneden fazla kullandık gece gündüz açıktı..Alırken fiyatıda yüksekti diğerlerine göre
T r u t h i n e n g i n e e r i n g
monza nın xenon kit i alınır mı peki ?
MONZA XENON KİT H4 6000K - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 63114605
arkadaşlar xenon u dün bağlattım fakat şöyle bi sorunum var aracım 92 corolla, uzunları yaktığım zaman göstergedeki uzun ikazı yanmıyor bu neden olabilir bağlattığım yeri aradım bizimle alakalı değil vs dediler.
Zenon değilde 2 sene önce babam h7 ampul almıştı 8000k gıbı mavı yanıyodu ama bır sure sonra sarıya döndu bır turlu markasını bulamadım onun.
ben 4 yıl civarı 6000k kullandım, sol ampül patlayınca söktüm xenonları halojen kullanıyorum.şuanlık halojenlerimle mutluyum ama bişeyler dürterse belki 4300 le geri dönüş yaparım, 6000 k bile takmam artık![]()
2005 b5.5 passatta sari far var mercekte var buna xenon taksak goz alirmi yoksa onun mercegi farklimi?sislerde mercekli ayni soru onlar icinde gecerli![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)