olabılır arıcaz adamı bırazdanda guzel bı konusma lazım. enazından ikna edici olması alzım her soyledıgımızı yedı adam. Şuan ılan onay surecınde gorunuyor sılınecek yarında kesin. bızım çok ıhtıyacımızın oldugunu sanıyo adam alıcağımızada ınandı
Printable View
olabılır arıcaz adamı bırazdanda guzel bı konusma lazım. enazından ikna edici olması alzım her soyledıgımızı yedı adam. Şuan ılan onay surecınde gorunuyor sılınecek yarında kesin. bızım çok ıhtıyacımızın oldugunu sanıyo adam alıcağımızada ınandı
adamı aradık bana guvenmeyen adam almasın dedı ben arkadaşın babası rolunde konustum bankadan bılgılı bırı gıbı anlayınca babana guvenmeyen almasın sana satmıom dedı kapattı meşgule atıo adam şimdi. Telefon sınyalınden bulmamız lazım bu adamı bi yolu yokmu yaaa
bakiyeni gören tenezzül etmez merak etme :D
Görkem; Evrenoz'un dediği gibi adam garanti müşterisiyse tc numarasının zorunlu olmadığını bilir muhtemelen bu durumda top sizde. Akıllı mantıklı sabırlı şekilde ağırdan ağırdan ısrar edeceksiniz, "yok abi denedik olmuyor, tc yazmadan yollamaya çalıştık kabul etmiyor kaç kere denedik" vs vs diye, adam da kendi bildiğinden şüphe eder zaten bir süre sonra, vereceği varsa da verir kimlik numarasını, diye düşünüyorum.
Edit: İş işten geçmiş tühh :(
aradık adamı artık anladıgı ıcın kufur etmeye başladı adını koydum aynı adam allah belamı verssın aradım senın ılın cıdden bayburtmu lan dedım. sana ne dedı korkarak. soktumun salağı 1.300 e nıkonmu satıon sen dedım kufur ettı gene kafattı
Kardeşim, görünen o ki uyandı.. Allah'a havale et, sen elinden geleni yaptın.
okudum konuyu baştan sona bulunur inşallah.
100% emin olmadan isim ilan telefon paylasirsaniz olduki dolandirici degil normal bir vatandas cikar ve google sagolsun sitemizi aninda listeliyor bulur ise hem site hemde konuya yazanlar mahkemelik olur bunu biliyormuydunuz ....
telefon numarasını 118 80 den kime ait olduğunu sorsan,bilgi verirler eğer rehbere kapalı değilse.bi şansını dene derim.
bu açık hat olayı nedir anlamıyorum biri anlatabilirmi ?
yanı telefonu ben alıyorum benden başka herkes kullanıomu ? yoksa herhangıbı bırı benım adıma açıp haberım olmadan başkalarınamı verıo ?
bi ara şirinevler üstgeçitte satıyolardı 30 tl al tak açık hat kimin adına olduğu belli değil
hee yanı suçsuz bı adamın canı yanıo yakalanınca demı. Ama şuanda sınyali izleyebılsek o adamı yakalıcamıza emınım oda ne yazıkkı olmıcak gene bıırıne geçirdiği ile kalıcak. bu adamı dayavaktan oldursem hakım amca derkı nıe devletın yargı sıstemıone başvurmadınn. butun herşey adamdan yana yolunu bulmuş.